2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست
اره همین چهارشنبه خمدمم میدونم زوده ولی دیگه داروهام نمیرسه بایید برم ولژ استرس نمیگیرم میدونم نمیبی ...

ایشالا میری صدای قلبشونو میشنوی عزیزم 💚💙

ولی در کل به خودت استرس نده ((یکی میخواد به خودم بگه والا🤪🤪🤪😂😂))

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا میری صدای قلبشونو میشنوی عزیزم 💚💙 ولی در کل به خودت استرس نده ((یکی میخواد به خودم بگه وال ...

اره والله دارم هی به خودم میگم حالا ببینیم خدا چی میخواد انشالله جفتمون صدای ناز تپش قلبشونو بشنویم

سلام خانمی رفتم دکترقلبش تشکیل شده بودالهی شکر ان شالله شماهم باخبرای خوب بیای

سلام عزیزممم وووای خداروشکررر اتفاقا منتظر خبر خوشحال کنندت بودم الهی شکرررر انشاالله 120 سال قلبش برات بتپه عزیزم راستی چند هفته بودی؟ چون ما با همیم میپرسم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره والله دارم هی به خودم میگم حالا ببینیم خدا چی میخواد انشالله جفتمون صدای ناز تپش قلبشونو بشنویم

به امید خدا🙏🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزممم وووای خداروشکررر اتفاقا منتظر خبر خوشحال کنندت بودم الهی شکرررر انشاالله 120 سال قلبش ب ...

باورمیکنی اصلایادم رفت بپرسم دکترتومطب خودش سونوگرافی کرد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
مرسی عزیزم به یادم بودی  من منتظرم تو هفته دیگه ام ار ای بدم  خیلی واسم دعا کن به کوچولو ...

@طوطططیا    عزیزم منم به یادت بودم ولی اسم کاربریت یادم نمییومد که بپرسم حالا ام ارآی برای چی بایدبدی؟ خیرباشه انشاالله  

باورمیکنی اصلایادم رفت بپرسم دکترتومطب خودش سونوگرافی کرد

راس میگید ادم هول میشه ازبسس استرس میگیره با حساب پریودیمون 7 هفته و 4 روز میشیم گفتم سونو دقیقتره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت عزیزم بخوبیت توخوبی گل پسرت خوبه اره دوتا دخترن😍😍

قربانت، پسرمم خوبه خداروشکر

عزیزم🥰🥰🥰 من عاشق دخترم❤ خدا برات حفظشون کنه

تحت نظر پیله وری هستی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راس میگید ادم هول میشه ازبسس استرس میگیره با حساب پریودیمون 7 هفته و 4 روز میشیم گفتم سونو دقیقتره&n ...

اره دیگه موندان تی برم اونجادقیقه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
انقدکه هول بودم هیچ نپرسیدم ازش ولی به حساب پریودی هفت هفته وچهارروزم

مبارک باشه مامان خانوم ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍