2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
نه هنوزنرفتم ۲۷مردادبوداخرین پریود وانتقال پنج

اخه تا اونجا که یادمه شما گفتید 13 شهریور انتقال دادید و با من تو یه روز هستید

یعنی 5 شهریور انتقال دادید؟ با این حساب 27 مرداد اولین روز اخرین پریودتون بوده و 5 شهریور انتقال دادید یعنی روز 10 سیکلتون انتقال دادید فک کنم اشتباه حساب میکنید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اخه تا اونجا که یادمه شما گفتید 13 شهریور انتقال دادید و با من تو یه روز هستید  یعنی 5 شهریور ...

نه دیگه میشم ۷هفته و۳روزکه من میگم ۸هفته 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب طاقتی داری دختر هزار ماشاءالله بهت

ازبارداری قبلیم برام تجربه شدکه هرچقدخودموخفه کنم هرچقداسترس بگیرم هرچقدگریه کنم اگرخدانخوادنگه نمیداره اگرم بخوادکه خداروشکر  بعدعملاتا۸هفته چیزی مشخص نیست که 

نه دیگه میشم ۷هفته و۳روزکه من میگم ۸هفته 

پس چرا میگید 5 شهریور انتقال دادید اخه مگه میشه کسی 10 سیکل انتقال داشته باشه برا این تعجب کردم گفتم حتما اشتباه میکنید چون شما گفتید با من تو یه روز انتقال داشتید اره 7هفته و 3 روز هستیم نوبت سونو گرفتید؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

من همیشه این تایپکا باز میکردم ب آخرش نمی رسیدم الان رسیدم چقد خوشحالم 

میتونم سوال بپرسم کسی هست ایاااا🤔🤗

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
پس چرا میگید 5 شهریور انتقال دادید اخه مگه میشه کسی 10 سیکل انتقال داشته باشه برا این تعجب کردم گفتم ...

کی گفتم ۵شهریور فکرکنم منوباماشالاجان اشتباه گرفتی اون ۵شهریورفکرکنم اخرین پریودی بوده

من همیشه این تایپکا باز میکردم ب آخرش نمی رسیدم الان رسیدم چقد خوشحالم  میتونم سوال بپرسم کسی ...

بفرما انشاالله بتونیم کمکت کنیم 

نه هنوزنرفتم ۲۷مردادبوداخرین پریود وانتقال پنج

اینجا گفتی عزیزم 

کی گفتم ۵شهریور فکرکنم منوباماشالاجان اشتباه گرفتی اون ۵شهریورفکرکنم اخرین پریودی بوده

اشتباه نگرفتم نوشتی 27 مرداد اخرین پریودی و پنج فک کردم منظورت روز انتقالته

قربونت برم سپيده جون يه استرس خاصي دارم🥺اصلا ترس از اتاق عملو اين حرفا نيست يه استرس عجيبيه 😢

وااای چقدر نزدیک شدی دیگه آخراشههه😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بفرما انشاالله بتونیم کمکت کنیم 

ممنون عزیزم 

باورت نمیشه مث بچه ای که گم شده و مادرشو پیدا کرده آخر تایپکو که دیدم همونقدر خوشحالم🤩

من شوهرم آزو اسپرم هستن خودمم تنبلی دارم سه ماهه اقدامیم گفتن باید میکرو بشی کسی هست با این اوصاف بچه دار شده ؟؟😔😔

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
پنجمین انتقالم بودگلم

ببخشید من اشتباه متوجه شدم چون پرسیدم چندم انتقال دادید فک کردم جواب اونو دادید انشاالله به سلامتی فارغ بشی من برا دوشنبه نوبت سونو دارم شما چی نوبت گرفتید؟

ببخشید من اشتباه متوجه شدم چون پرسیدم چندم انتقال دادید فک کردم جواب اونو دادید انشاالله به سلامتی ف ...

اره فردانوبت دارم برم ببینم چی میشه توکل برخدا