2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام عزیزم نه اصلا به من پیشنهاد عمل ندادن حتی مخالف عمل بودن گفتن اگر تو ای وی ای اف نتیحه نگرفتیم ...

سلام عزیزم ..ببخشید شما موسسه مهر رشت انتقال دادید؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من یه دونه جنین توی مرکز مشتاق دارم ....حالا به نظر شما برم مرکز دولتی شهید بهشتی دوباره ازصفرشروع کنم و پانکچرو.....یا همین یه دونه را انتقال بدم ؟؟؟؟؟؟...چون از لحاظ هزینه برابرند.و همین پول هم به سختی داریم جور میکنیم

مرسی عزیزم خدانگهدار دخترای نازت باشه😍

مرسی فداتشم 😘😘همچنین نی نیای شما

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شميم جون اگر دكترت خواسته برو. من به دكترم گفتم برم گفتش نه ان تي و انومالي مشكلي نداره نيازي نيست

اره دکترم نوشته،با این ان تی وانومالی مشکلی نداشتن ولی گفت بازم برم اکو قلب،،دیگه توکل بخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
جدددی فعلا نگران این تشکیل قلب نی نی م هستم اینام هی حساب میکنم ببینم رشدش خوبه با پریودیم میخونه چی ...

انشالله تا اون موقع قلبشم تشکیل شده و میری میبینی تا ۹ هفته واسه تشکیل قلب وقت داری من خودم تو هفته ۹ قلبشو دیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله تا اون موقع قلبشم تشکیل شده و میری میبینی تا ۹ هفته واسه تشکیل قلب وقت داری من خودم تو هفته ...

ممنون گلم انشاالله عزیزم خدا به همه ماها کمک کنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان من فردا روز دهممه ،جنین بلاستوسیست انتقال دادم بنظرتون بی بی چک نشون میده ،فردا بزارم ؟

سلام به نظرم اگه استرس نمیگیری بزار انشاالله خوش خبر باشی من خودم روز 9 زدم جنین 3 روزه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏