2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
عزیزم دقیقا منم الان وارد ۱۲هفته شدم سه بارسونو شدم باز شک میکنم

عزیزم‌شما هم ویار ندارید؟؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناامید نشو. خیلی ها بار اول پانکچر یا جنین براشون تشکیل نشد و یا خیلی کم تشکیل شد.. مجدد برو ...

گرید جنینت چند بود؟ منم مثل شما چهارتا تخمک داشتم یه جنین شد اما هنوز تصمیم نگرفتم برا انتقال

عزیزم دقیقا منم الان وارد ۱۲هفته شدم سه بارسونو شدم باز شک میکنم

آره دقیقا منم میترسم یه وقتا از بی علائم بودنم🤦🏻‍♀️

اصلا تکلیفمون با خودمون معلوم نیست 🤦🏻‍♀️😂👍🏻 علائم داریم میترسیم نداریم میترسیم چه وضعشه خداوکیلی😂😂😂👍🏻👍🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم اینطورم  هی به شوهرم میگم بی بی بخر دیوونه اش کردم  مامانم میگه برو خداروشکر کن ویار ...

واقعا راست میگن 😂😂درهر صورت از یه چیزی نالونیم😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بخاطر این دو سه روز نگرانی ؟؟؟؟تا دو هفته تفاوتم حتی میگن طبیعیه مخصوصا واسه ماها که انتقال می ...

جدددی فعلا نگران این تشکیل قلب نی نی م هستم اینام هی حساب میکنم ببینم رشدش خوبه با پریودیم میخونه چی بگم تا دوشنبه برم همش نگرانم ممنون عزیزمم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
جدددی فعلا نگران این تشکیل قلب نی نی م هستم اینام هی حساب میکنم ببینم رشدش خوبه با پریودیم میخونه چی ...

نیکاد منم حس تورو دارم خیلی اوقات سعی میکنم به خودم غلبه کنم فکرشو نکنم ولی یه وقتا نمیتونم همش میگم اگه یه وقتی تشکیل نشه چیکار کنم

فقطم توکلم به بزرگیه خداس 

دوستان اینجا گفتن ۵ منم ۵ دارم میخورم 

میگم پروانه جون منم 1 میخورم مشکلی پیش نمیاد از فردا 5 بخورم؟؟ همش میگن فولیک اسید خوبه برا رشد جنین ولی نمیدونم چرا 1 میدن من شنیدم ماهایی که گلوکوفاژم میخوریم باید 5 بخوریم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد منم حس تورو دارم خیلی اوقات سعی میکنم به خودم غلبه کنم فکرشو نکنم ولی یه وقتا نمیتونم همش میگم ...

همون دیگه نیس من و شما 6 هفته سونو شدیم وگفتن قلب فعلا تشکیل نشده این همه نگرانی رو باید بکشیم منم بعضی وقتا خوبم بعضی وقتام دوباره فکر سراغم بیاد بازم میگم خدابزرگه خدا خودش کمکمون کنه

همون دیگه نیس من و شما 6 هفته سونو شدیم وگفتن قلب فعلا تشکیل نشده این همه نگرانی رو باید بکشیم منم ب ...

الهی آمین🤲🏻🤲🏻

چقدر سخته این روزامون فقط از خدا میخام خیلی زود با خوشی از این روزا بیایم بیرون

من فقط حرفامم اینجا میتونم بگم 😔

میگم پروانه جون منم 1 میخورم مشکلی پیش نمیاد از فردا 5 بخورم؟؟ همش میگن فولیک اسید خوبه برا رشد جنین ...

منم تا چندوقت پیش ۵ داشتم میخوردم سری جدید برام نوشتن ۱ حالا نمیدونم یعنی روزی ۵تا بخورم

الهی آمین🤲🏻🤲🏻 چقدر سخته این روزامون فقط از خدا میخام خیلی زود با خوشی از این روزا بیایم بیرون ...

انشاالله عزیزممم خدا بزرگه.. اره واقعا منم همینطورهمیشه میام پیش شما دوستای گلم همیشه کمکم کردید ممنونم برا همه چی از همتون ممنونم خدا دل همتون رو شاد کنه

منم تا چندوقت پیش ۵ داشتم میخوردم سری جدید برام نوشتن ۱ حالا نمیدونم یعنی روزی ۵تا بخورم

منم نمیدونم کلا 5 نخوردم همیشه دکترم بهم 1 داده ولی الان از شما دوستان شنیدم 5 خوبه گفتم اگه 5 بهتره منم عوضش کنم 5 بخورم

انشاالله عزیزممم خدا بزرگه.. اره واقعا منم همینطورهمیشه میام پیش شما دوستای گلم همیشه کمکم کردید ممن ...

😘😘😘ممنون بخاطر وجودِ نازنینت عزیزم