2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزدلم چقدر بده چندروز تعطیلی پشت هم میخوره یه مشکل اینجوری ام پیش میاد

ماشالا جون شما روز چندانتقال لک دیدین؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بچه هاااا نی نی های من دختر و پسرن😍 انشاالله قسمت همه منتظراااااا از ته دل براتون دعا کردم

اي جانم عزيزم😍😍😍چون اون روز گفتي جفتشون خلفي و قداميه گفتم حتما دخمل و پسملن الهي بسلامتي بغلشون كني عزيزدلم😍😍❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه هاااا نی نی های من دختر و پسرن😍 انشاالله قسمت همه منتظراااااا از ته دل براتون دعا کردم

خداروشکر عزیزم الهی که صحیح وسلامت بیان بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون شما روز چندانتقال لک دیدین؟؟

عزیزم روز هفتم ولی خب تا چندروز ادامه دار بود اولش خیلی زیاد بود بعدش خیلی کم شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها چکارکنم روز ۱۳ انتقالم لک دارم خیلی نگرانم نمیدونم چه کنم .حالا یه دو سه روزی اینجور شدم.😔

عزیزدلم نگرانی نداره انشاءالله که خیره ولک لانه گزینیه 🤲🏻🤲🏻

دوز پروژسترونتو بیشتر کن اگه دسترسی داری به دکترت بهش بگو اول 

عزیزم روز هفتم ولی خب تا چندروز ادامه دار بود اولش خیلی زیاد بود بعدش خیلی کم شد 

عزیزم منم از روز هشتم تا الان دارم نگرانم کرده میترسم

عزیزدلم نگرانی نداره انشاءالله که خیره ولک لانه گزینیه 🤲🏻🤲🏻 دوز پروژسترونتو بیشتر کن اگه دسترسی ...

عزیزم بهشون گفتم دوز پروژسترونو زیاد کرد

بچه هامن این سری هیچ علایمی ندارم فقط دو س روز اول درد یکم پری داشتم سری قبل ک مثبت بودم درد و تیر کشیدن سینه داشتم و درد گودی کمر ولی الان هیچ چیزنیست مثل هر س باری ک منفی شدم 😭😭😭😭😭😭😭

بچه هامن این سری هیچ علایمی ندارم فقط دو س روز اول درد یکم پری داشتم سری قبل ک مثبت بودم درد و تیر ک ...

عزیزم نگران نباش انشاءالله که مثبتی 

به به مباااارکه    ان شاالله ب سلامتی و ب شادی بغل شون کنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱