2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
بچها کسی میدونه هزینه اکوی قلب جنین چقده؟؟شنیدم خیلی گرونه؟میشه نریم یا حتما باید رفت؟

یادمه دریاساحل دوقلوبارداربودونرفت مشکلی هم پیش نیومد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم تهران هستین؟ من پارسال اکو ۵۸۰دادم ولی یه باردیدم زینبی جون اینجاگفتن کلینیک صدر تو ولیعصر با ...

نه عزیزم همدان هستم،،بیمه سلامتم دارم که فکر نکنم قبولش کنن،،مگه میشه دوقلویی قبول نکنن اخه دکترم دوقلویی وسه قلویی باید برن واسه اکو

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادمه دریاساحل دوقلوبارداربودونرفت مشکلی هم پیش نیومد

والا منم میگم نرم ، هرچند دیگه فکرمو درگیر میکنه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

دعای خروج از ماه صفر

؛همه را دعا کنید

بسم الله الرحمن الرحیم

یا سَیّدُ یا سَیّدُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبّ‍ِرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا ‍وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ.

(آمین یا رب العالمين)

التماس دعا

🌹🌹🌹

حضرت محمد(ص) گفتندهرکس پایان صفر رامژده دهد بهشت براوواجب میشود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزم همدان هستم،،بیمه سلامتم دارم که فکر نکنم قبولش کنن،،مگه میشه دوقلویی قبول نکنن اخه دکترم دو ...

اهان ، والا یه باریه دوستی میگفت  دوقلویی رو قبول نکردن یا بخاطر هزینش یا دقتش پایین میاد نمیدونم ...خدایی همه‌چی خیلی گرونه 

هزینه شهر شما با تهران فرق میکنه و خیلی پایین تر من اینجا رفتم هر قل ۷۲۰

یاخدا چخبره ،،چقد گرون😳😳

عزیزم وقتش نشده جنسیتو بهمون بگی🥰🥰

اهان ، والا یه باریه دوستی میگفت  دوقلویی رو قبول نکردن یا بخاطر هزینش یا دقتش پایین میاد نمیدو ...

اره والا خیلی هزینه ها بالاست والا دیگه از پسش بر نمیایم

من زنگ میزنم مرکز بهشون میگم نمیرم،،ببینم قبول میکنن

اگه تو انومالی مشکلی نداشتی نرو ...توانومالی به من گفتن قلب بچه اکوژن داره واسه همین رفتم وگرنه منم ...

والا عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود همه ان تی هم انومالی

خداروشکر 😍😍😍ایشالا پرنسسای ناز به سلامتی میان بغلت 

سلامت باشی عزیزدلم،،ایشالله خدا خودش حافظ همه نی نیا باشه

نه عزیزم همدان هستم،،بیمه سلامتم دارم که فکر نکنم قبولش کنن،،مگه میشه دوقلویی قبول نکنن اخه دکترم دو ...

خانومی شماسرکلاژشدین یه کم ازمراقبت میگی چیکارامیکنی مثل ازپله پایین بالامیکنی غذادرست میکنی توماشین درازمیکشی جایی رفتنی کمکی دار

خانومی شماسرکلاژشدین یه کم ازمراقبت میگی چیکارامیکنی مثل ازپله پایین بالامیکنی غذادرست میکنی توماشین ...

نه عزیزم من سرکلاژ نشدم،،کاربر یاسمین ویاسین فکرکنم سرکلاژ کردن

هزینه شهر شما با تهران فرق میکنه و خیلی پایین تر من اینجا رفتم هر قل ۷۲۰

خانومی شماسرکلاژشدین یه کم ازمراقبت میگی چیکارامیکنی مثل ازپله پایین بالامیکنی غذادرست میکنی توماشین درازمیکشی جایی رفتنی کمکی داری