2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزیزم قزل آلا و سالمون میتونی بخوری

باشه عزیزم ممنون 

عزیزم میگم من هفته پیش که نمیدونستم باردارم یه وعده تن ماهی خوردم ضرر داشته برام؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چند بود روز چندی

روز۱۵ ,۸بود

دکتر هم میگه ممکنه شنبه انتقال بدم که میشه روز ۲۲موعدم پروانه بنظرت دیر نیست؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز۱۵ ,۸بود دکتر هم میگه ممکنه شنبه انتقال بدم که میشه روز ۲۲موعدم پروانه بنظرت دیر نیست؟؟

عزیزم تا میتونی لوبیا سبز ابپز کن و بخور مزه بدی نداره ولی فوق العاده است حتما تا روز انتقال عالی میره بالا

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
روز۱۵ ,۸بود دکتر هم میگه ممکنه شنبه انتقال بدم که میشه روز ۲۲موعدم پروانه بنظرت دیر نیست؟؟

نه عزیزم من روز ۱۳ ۶ بود نگران نباش سری پیش ۲۴ سیکلم این بار ۲۶ سیکلم انتقال دادن مهم زخامته خوب بالا بره روزسیکلت مهم نیست

فقط روز اول یادت رفتنتت    

آره بخدا 😅😂سری پیش روز اول که اومدم خونه انگار زاییده بودم تو جا تکونم نمیخوردم ولی اینسری اومدم لباسامو عوض کردم رفتم سرویس نمازمو خوندم رفتم تو آشپزخونه نهار داغ کردن یه دفعه شوهرم گفت داری چیکار میکنی تو برو بخواب گفتم بخدا کلا یادم رفته بود که امروز انتقال دادم😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دشمنت عزیزم  پس فردا باید بری ؟؟؟؟بیخبرمون نذار  ایشالا که عالی میره بالا

اره ولی بازم دلنگرونم نمیدونم باید برم همون ازمایشگاه یا جای دیگم میتونم برم شما هم سه تا ازمایشتو به فاصله ی دوروز دادی 

سلام عزیزم بله همین روزا خدا بخاد انتقال دارم و دکتر مشایخی هم هستش تو در چه مرحله ای هستی؟

من میرم سونو شروع سیکل خدا بخواد سیکل شروع می کنم سیکل بلند برام در نظر گرفتن. ان شالله بسلامتی باشه عزیزم ان شالله اینبار با جواب مثبت میای.داخل سایت اسم دکتر مشایخی نیست

خدایا شکرت
سلام عزیزم چه کار کردی سنو دادی به سلامتی 

سلام پروانه جونم آره عزیزم رفتم یه ساک بارداری بود لک بینیمم گفت چیزی نیست دوز داروتو زیاد میکنم اگه زیاد شد آسپرینو قطع کن گفتم هماتومو این چیزا گفت نه ۱۰ روز دیگه هم گفت برم برا قلبش

دوستان اینم خرید امروز من برایه فندوقم انشالله قسمت همه

مبارکههههههه به به چه نازن ایشالا تو تنش ببیتی و ذوق کنی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان اینم خرید امروز من برایه فندوقم انشالله قسمت همه

ای جوووووون دلم 😍😍😍مبارکش باشه الهی 

الهی با تن سالم ودل خوش تنش کنی وکیف پسر گلتو ببری 

خیلی خیلی خوشگل ان عزیزم 

اره ولی بازم دلنگرونم نمیدونم باید برم همون ازمایشگاه یا جای دیگم میتونم برم شما هم سه تا ازمایشتو ب ...

عزیزم دکتر من گفت حتما برو همون آزمایشگاه که قبلا رفتی 

تو هم همین کارو کن اصلا بخودت استرس نده واقعااااااااا طبیعیه همه چیت چرا خودت و به دلشوره میندازی ؟؟؟

من  بتام و یکی رو ۱۲ 

یکی رو ۱۴ 

آخری رو ۱۸ انتقال دادم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...