2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
خانمی میگم شماعلایمی دارین

نه گلم غیرازاین لکه بینی هیچ علایمی ندارم عادی عادی هستم شما چی؟ الان روز چندم انتقالی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
لکه بینی مهم نیست عزیزم اما زبونم لال خونریزی داشتی دیگه مجبوری دوز پروژسترون رو بازم زیاد کنی با شی ...

بله ممنون درست میفرمایید امروز دوباره با مرکز تماس گرفتم مشکلمو گفتن گفت نگران نباش فعلا این هماتومخ هست اگه خدای نکرده خونریزی پیش اومد فورا برو دکتر دیگه خیالم راحت شد انشاالله چیزی پیش نیاد توکل به خدا انشاالله این جوجه زودی رشد کنه لین هماتومه ازبین بره ممنون انشاالله خدا حافظ خودتو و نی نی ت باشه عزیرم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم دو ماه حتما باید باشه اگه سقط باشه ۳ ماه چون دکتر تاریخ انتقال ازم پرسید و تاریخ آزمایش که ب ...

آهان من تا انتقال بدیم تقریبا سه ماه مونده گفتن تازه اواخر آبان بیا سونو شی که باز دارو بدن برای انتقال... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم میدونی چیکار کنم واسه درمان من الان ۱۰ روزه سفکسیم خوردم باید دوشنبه آزمایش بدم 

همون سفکسیم خوبه و درمان می کنه عزیزم، برای رفع عفونت ادرار آب هم زیاد بخور، انشاءالله که رفع شده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها جونم مامان خانومای گل واقعا خواستم تو یه پست جدا از تک تکتون تشکر وقدردانی کنم وبگم که ...

عزیزم مبارکه، انشاءالله دوران بارداری راحتی داشته باشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شمام شیاف و پرلوتون داشتی؟ چند هفته ۳۳ بود و کی ۳۸ شد؟ وقتی به ۳۸ رسید باز هم مصرف شیاف و پرلوتون رو ...

بله شیاف پرولوتون داشتم nt  ۳۳ بود 

انومالی ۳۸

تا اخر بارداری پرولوتون رو باید بزنم شیافم دکتر قطع کرد مگر درد داشتم یدونه بزارم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آخه مطب نیست مرکز ابن سینا هست اونام اپراتوراش اصن خوب جواب نمیدن میگن باید با خوده دکتر حرف بزنی فل ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم اما این قرص معمولا 1 هفته قبل انتقال به مرور و کم کم قطع و دوباره هفته اول بعد انتقال شروع میشه باید حتما دستورش رو از پزشکت بپرسی اگه نگفته حتما حضوری هم شده برو بپرس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️