2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اره واقعا حق داري كلا اين مسئله واكسن خيلي فكرو درگير ميكنه نه گلي ٤ هفته مونده دكترم گفت نهايت نهاي ...

ااا خوب چیزی نمونده که قربونت برم، جووونم به سلامتی 4 هفته دیگه پس تو بغلتن خداروشکر😍😍 سیسمونی تکمیل شد خداروشکر؟؟ وااای من بازم کلی کار دارم تموم نمیشه

خوب پس خیالت راحت منم اگه شرایط شمارو داشتم نمیزدم واقعا اما از همین زایمان میترسم که انجام ندن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خوبه  پس برای تعویض احتمالی چاره داری 😇

آره بهم گفت با یکم قیمت پایین تر برمیدارم اگه بالای 1 سال انقضا داشته باشه واسه این دلم قرصه دارم میخرم دیگه😂😂 اوایل میاد بچه خرجش بالاس گفتم لااقل پوشک و الان بگیرم چنتایی دلم به حال همسرم میسوزه از الان داره دوشیفت کار میکنه بدبخت😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
الان نمیگیری دا، سنده ای قز صبر کن چندتا مودفرفری دورتو بگیرن بریم هزینه کمکی بگیریم  مثلا ما ...

آره دیگه اون موقع باید حتما برم اقدام کنم، همین الانم شوهرم میگه بچه دنیا اومد سریع میرم اقدام میکنم پول یه بسته پوشکش میشه که

سلام عزیزم جایی شنیدم مامانا میگفتن ممکنه پوشک یه مارک خاص به پای بچه نسازه حساسیت بده برای همین ...

بچه های من دو تاشون فقط به مولفیکس میساختن لامصب ها گرونترین مارکو انتخاب کردن یعنی مارک دیگه میزدم انگار ابجوش ریختی روشون ولی واقعا هم مولفیکس پوشکه دوتاشو نو با همون بزرگ کردم البته ناگفته نمیند پدر باباشونو دراوردم😁😁😁😁😁😁

شنبه انشالله ههممون مثبتیم به حق ۵تن

برا من روز دوشنبه زده آزمایشمو شنبه ولی میخام برم موردی که نداره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اطلاعات دارویی ام زنگ زدی؟ آخه خیلیا میگیرن تو گروه باردارا منتها ۳۰تاش حدود ۱۸۰۰ شده بدون بیمه

سازمان غذا وودارو شهرمون رفتم تو سیستم نگاه کرد گفت که داروخانه ها کلا ندارن.اره همینم گفت میخواد گرون بشه نیست پناه برخدا تاببینم چه پبش میاد حال شانس ما اینطوری شدن هم میخای دنبال بچه بدوی هم دنبال دارو.دولتم هیچکاری نمیکنه فقط میگه بچه بیارین خوب بابا داروهاشم در دسترس بزارین راحت گیر بیاد حالا ارزونیش پیشکششون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سارا جون منم تو فکرم برم سلفری انجام بدم البته قبلش با ماما صحبت میکنم ببینم چی میگه ولی سلفری رو بخ ...

منم تصمیم گرفتم سلفری انجام بدم فامیلیم با شوهرم

بهتره یه سره میریم خیالمون راحت میشه

ان شاالله خیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه های من دو تاشون فقط به مولفیکس میساختن لامصب ها گرونترین مارکو انتخاب کردن یعنی مارک دیگه میزدم ...

خدا حفظشون کنه

هم دخترا رو

هم پسرا رو( ان شاء الله🙂)

خدا قوت به باباشون

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

اونایی که تهرانن سلفری دادن

میشه بگین کجا ازمایش دادین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها من تازه این تاپیک و پیدا کردم،،چهار بار سقط کردم،من مشکل خود ایمنی و انعقاد خون دارم،از رحمم هم هنوز بررسی نشدم،چند هفته دیگه میرم واسه عکس رنگی رحم،،تازه سقط کردم تو آخریش آسپرین مصرف کردم و لنفسیو تراپی شدم،جواب نداد باز،،بعد سقط دکترم گفت باید سرم آی وی آی جی میزدن،دیگه نمیدونم چیکار کنم،میخام دکترمم عوض کنم،،هر کی وضعیت مشابه داره،راهنماییم،کنه یا دکتر خوب برای سقط مکرر تو تبربز،مممنون

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نیلدا جون الان یکم لک قهوه ایی دیدم رو دستمال خطرناکه؟؟ یادته گفتم رفتم سونو واژینال شدم دکترم گفت ی ...

سلام عزیزم خوبی نی نی هاخوبه خانمی ازت یه سوال دارم شمارفتی دکتربرات ازمایش نوشت؟اگه نوشت میشه عکسشوبرام بفرستی برم یه مامابرام بنویسه همین نزدیکابرم بدم بعدبرم پیش دکترم باتوجه به این که پله های خونمون زیاده میترسم خیلی رفت وامدنکنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹