2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
😔😔😔 جیگرم خون شد

خدانکنه دوست عزیزم قسمت هرکس یه جوره عزیزم

مطمئنم خدا بهترینارو برات در نظر گرفته عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه عزیزم ۶تا فعلا دارم کی میتونم برم انتقال دوباره

دو  تا سیکل بعدی میتونی بری عزیزم 

خدا رو شکر جوونی ۶تا هم جنین داری رحمت هم معلومه آمادست که گرفته بعدی میچسبه تا ۹ماه خیالت راحت 🙏🏻

سلام دوستان  من امروز پانکچر کردم دکتر گفت احتمال قوی هایپر میشی باز چهارشنبه بیا ببینمت،حالا ...

سلام دوست عزیز ولی تا اونجایی که بدونم همون روز تو اتاق عمل هایپری معلوم میشه نه بعدها!!! من خودم روز پانکچر پنجشنبه بود وقتی از اتاق عمل بیرون اومدم تو برگه کنار تختم تعداد تخمکام و نوشته بود و نوشته بود هایپری و یکشنبه برا فریز جنین مراجعه شود ولی برا بقیه تختای کناریم نوشته بود یکشنبه برا انتقال جنین مراجعه شود فقط من یکشنبه رفتم یه آزمایش خون اورژانسی ازم گرفتن که گفت هنوز هایپری و باید سه ماه دیگه بیای برا انتقال یعنی سومین پریود 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
هایپر اگهدتخمدانات باد داره و درد امونو میبره  من که جون نداشتم حالت تهوع شدید هم داشتم  ...

سلام ممنون بابت راهنماییت

درد دارم اما قابل تحمل هست فقط شکمم خیلی سفت شده انگار از داخل میخواد بترکه چهارشنبه میرم مطب انشالله ک خیره

دکتر حضرتی میرم،شما دکترتون کیه؟

امسال میکوبم 
خیلی عالی. مباااارکه. ان شاالله جنین های تپل مپل برات تشکیل بشه که با اولین انتقال مامان بشی

انشالله مرسی برا دعای قشنگ همچین باهم انشالله مامان های ۱۴۰۱ میشم😍😍🥰

امسال میکوبم 
سلام دوست عزیز ولی تا اونجایی که بدونم همون روز تو اتاق عمل هایپری معلوم میشه نه بعدها!!! من خودم رو ...

نمیدونم  چرا اینجوری میشه. برا من کلا 5-6 تا تخمک گرفته بودن چیزی هم بهم نگفتن. حالمم خوب بود ولی از فرداش دردام زیاد شد. دو روز بعد رفتم سونو کرد  گف هایپر شدم اونم با 5 تا فقط  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست عزیز ولی تا اونجایی که بدونم همون روز تو اتاق عمل هایپری معلوم میشه نه بعدها!!! من خودم رو ...

نه من قبل عمل دکتر گفت احتمال قوی هایپر میشی 

توصیه هاشو کرد گفت برات دارو نوشتم اونام استفاده کن چهارشنبه بیا ببینمت بعد اینکه ب هوش اومدم دکترم رفته بود ندیدمش اونجام هیچی نگفتن،انشالله ک خیره خدا کنه زود خوب بشم همگی مامان بشیم 💜

امسال میکوبم 

سلام بچه ها من امروز روز ۱۲ انتقالم 

رفتم آز دادم مثبت بودم 

از روز نهم هم بی بی مثبت شد 

گفتم بگم به کسیایی که تو انتقالن و منتظرن یه دلگرمی باشه و امیدواری😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...