2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
خوب خداروشکر پس از این به بعد شکمیه دکترتون عارفی بود؟؟ شما نمیدونید که من شیاف ساعت۷رو یادم رفت سا ...

هرموقع یادت اومد و فاصله داشت تا تایم بعدی بزن و دیگه بقیه رو طبق روال بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره امشب حسشون کردم 🤩🤩الهی قربونشون برم خدا کنه تعقیر کنن از بریچی دربیان 😇😅

بیچاره ها که خیلی وقته حرکت میکنند

ولیخوب الان آزادی حرکت دارند و گاهی میتونن پا به هوا باشند😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره امشب حسشون کردم 🤩🤩الهی قربونشون برم خدا کنه تعقیر کنن از بریچی دربیان 😇😅

همیشه تو سونو ها یه درمیون یا من میفتم جلوتر یا شما😂

بیچاره ها که خیلی وقته حرکت میکنند ولیخوب الان آزادی حرکت دارند و گاهی میتونن پا به هوا باشند😍

😂😂🥰🥰😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
همیشه تو سونو ها یه درمیون یا من میفتم جلوتر یا شما😂

اره اینبار شما جلوتری 🤪🤪🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره اینبار شما جلوتری 🤪🤪🥰

مسابقه اس😂

چند گرم بودن؟

انشالله مثبت بشی عزیزم وبمونه برات منم کاش منفی میشدم اینهمه عذاب نمیکشیدم جیگرم خون شد بخداااا

حق داری ادم همون اول منفی شه دردش کمتره ولی چیکار میشه کرد مگه میتونی با حکمت خدا بجنگی فقط باید قوی باشه و با انرژی ادامه بدی انشالله که خدا برات چیز خیلی بهتری خواسته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مسابقه اس😂 چند گرم بودن؟

😁یکیشون ۲۲۱ واون یکی ۲۲۲ گرم،،فکر کنم خوب باشه واسه این هفته،،واسه شما چند بودن؟

😁یکیشون ۲۲۱ واون یکی ۲۲۲ گرم،،فکر کنم خوب باشه واسه این هفته،،واسه شما چند بودن؟

منم۲۲۵

كاملا تو nt هفته ١١ معلوم بود به من نشون داد دكتر  

اره برای منم نشون داد شماهم با نغمه احمدی سونو شدی واسه ان تی به نظرم کارش خیلی دقیقه واسه انومالی هم من با اون وقت گرفتم تو ابن سینا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷