2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزیزم ناراحت نباش.خدا ماهارو تا تهش امتحان میکنه بعدبچه میده.دوسال پیش منم مثبت شدم ساک هم تشکیل شدب ...

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم توروخدا واسه منم دعا کن سرم داره میترکه انقد گریه کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم توروخدا واسه منم دعا کن سرم داره میترکه انقد گریه کردم

ناراحت نباش عزیزم حکمتی داره که مانمیدونیم من پارسال دوقلوبارداربودم ولی ۲۳هفتگی زایمان کردن وبرام نموندن من حالاحرکتشون ضربان قلبشون تااخرین لحظه داشتم میشنیدم خداروشکرکن ماکه حکمت خدارونمیدونیم بعدیه جاخوندم جنین هایی که مشکل دارن قبل ۳ماهگی یااصلاقبل اینکه خودطرف بفهمه بارداره میوفته دوست داشتی الان بچت برسه به ۴یا۵ماهگی بگن مشکل داره مجبوری سقط کنی اون موقع که سختربودبرات .گلم انشالله دفعه بعدیه نی نی خوشگل خدامیزاره تودامنت همه غمت یادت میره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
کی بود انتقالتون روز چندمی

من مرداد انتقال دادم که منفی شدم متاسفانه الان ماه بعد میخام دوتا دیگه انتقال بدم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من انقدر تو جریان میکرو دردسر و درد کشیدم که حتی یه معاینه ساده هم دلمو درد میار و اشکم میاد . برای ...

گلم منم مثل تو درد میکشم واسه منم با بیهوشی میخوان انجام بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها مثبت شده بودم بتام ۱۱۷ بود افت کرده شده۲۶ حالم خیلی بده

عزیزم خدا دلتو شاد کنه .🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم کاش واسه منم همون اول منفی میشد ۳تا بی بی مثبت شد رفتم آزمایش بتا ۱۱۷شد امروز شد۲۶

گلم احتمالا خارج از رحم تشکیل شده دوست منم اینجوری شد خیلی گریه کردم وقتی شنیدم خیلی سخته دوباره آزمایش بتارو انجام بده و به مرکزت خبر بده

چشم قابل باشم حتما دعامیکنم.ولی خودتو زیاد اذیت نکن.میکرو کردن سختی های خودشو داره و صبر میخاد.ولی هرکی دنبال دکتره دیر یا زود نتیجه میگیره.امیدوار باش و توکل کن به خدا.من بعد اون قضیه رفتم صارم و نزدیک یه سال کارهام طول کشید و آخرسر تومام باردارشدم دقیقا سال پیش همین موقعها انتقال دادم یعنی یک مهر و۷مهر بی بی چکم‌مثبت شد😍

عزیزم انتقاله اولتون بود؟ خودتون درخواست هیچینگ‌دادین یا خودشون انجام دادن؟

بله عزیزم انتقال اوله نه من درخواست ندادم خودشون تشخیص دادن هچینگ شده انتقال بدن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم۰جنین سه روزه هم میشه هچینگ کرد من فکر میکردم فقط جنین ۵ روزه رو هچینگ میکنن؟

سلام گلم  حتما میشه که برای من انجام دادن عزیزم منم نمیدونستم میشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
توکل بخدا عزیزم، جفتم خلفیه بخاطر اینه میگم باید تکوناشو حس کنم فکر کنم قدامی دیرتر حس کنی

اره ولی خوب یکی تا ۲۲ هفته ام حس نمیکنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها میشه بیاین کمکم کنین من امروز خبر بدی شنیدم شوکه شدم کمرم گرفته الان کمردرد با لکه بینی چیکار ...

آخه چرا به زن حامله خبر بد میدن

ایشالله که چیزی نیست تکوناشو که حس میکنی؟

یه شیاف بزار بخواب

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا