2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
انشاالله به سلامتی خدا هردوشو براتون حفظ کنه عزیزم اولی هم با ای وی اف باردار شدین؟؟

نه عزیزم اولی دختره طبیعی باردار شدم این یکی رو دیگه خودمون دوست داشتیم پسر باشه رفتیم آی وی اف کردیم که واقعا سیکل خیلی سخت و طاقت فرسایی داشت خدا خودش دل همرو شاد کنه 

من ناباروری رو درک نمیکردم ولی با گذروندن این دوره انقدر این شرایط سخت رو منم درک کردم و باهاش عجین شدم که باعث شده روز و شب توی همین نی نی سایت با بچه هایی که مشکلات باروری داشتن با خوشحالیشون  و بی بی های مثبتشون خوشحال شم و با غماشون و جوابای منفیشون گریه کنم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
انشاالله به سلامتی خدا هردوشو براتون حفظ کنه عزیزم اولی هم با ای وی اف باردار شدین؟؟

خدایا خودت دل تک تک بچه های اینجا رو بزودی شاد کن🙏🙏🙏 از خدا میخوام شما هم یه دوره باردای راحت و بدون دغدغه رو داشته باشید عزیزم🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها چکار کنم دارم از درد میمیرم،،خیلی معذرت میخام ببخشید یبوست انچنانی ندارم حالا کنار معقدم دوتا اندازه بند انگشت کوچیک گوشت اضافه اورده وخیلی درد میکنه،،به دکترمم گفتم گفت بخاطر بارداریه هرچیم پماد استفاده کنی بازم برمیگرده،،حالا دوسه روزه پماد رکتول ااستفاده میکنم ولی هنچنان دردش هست دیشب تا صبح از درد نخوابیدم،،هرکی هر راهکاری میدونه بگه توروخدا

میوه واب هم زیاد میخورم ولی ...

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ژل رویال از کجا گرفتی 

از تهران میگرفتیم

من اصفهانم برام پست میکردن

یه معجون عسل فروشی مخلوط می کرد میفرستاد

۳۰ گرم ژل+ ۱ کیلو عسل طبیعی+ چند قاشق پودر جنسینگ+ چند قاشق گرده گل

هر بار دو کیلو میخریدیم یه تومن قیمتش میشد

عسل فروشی مهندس عبادلله پیرایرانی

قیمتش از بقیه جاها پایین تر بود ولی چون قبلن یه خانومی اینجا ازشون خرید کرده بود و نتیجه گرفته بود منم اعتماد کردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اسپرشم از همه لحاظ ضعیف بود بله میکرو کردیم نه فقط یکیش گرفته شکرخدا انشاالله شمام زودی مثبت بشید

خدارو صدبار شکر خدا حفظش کنه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
از کجا می دونید مادرزادیه؟  آره عزیزم دکتر سجادی به ما هم هیچ دارو و مکملی نداد. ارولوژ اصفهان ...

اخه ب ی ض ه های همسرم به شکل مادرزادی کامل نزول نکرده و گفتن علتش صددرصد همینه که اسپرمش ضعیفه منم گفتن شاید همسرم شکست ژنتیکی داشته باشه اسپرمش ولی ازمایش کاریوتایپ و AZFهمسرم سالم بود دیگه مطمن شد دکترش که همون نزول نکردن ب ی ض ه علت  ضعف اسپرم همسرمه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم اولی دختره طبیعی باردار شدم این یکی رو دیگه خودمون دوست داشتیم پسر باشه رفتیم آی وی اف کردی ...

خداروشکر پس مشکل ناباروری نداشتین فقط تعیین جنسیت کردین الهی شکر نتیجه گرفتین و ایشششالا پسرتونم به سلامت بغل میگیرد عزیزمم واقعا طاقت فرساست ادم روح و روان و زندگی و همه چیش تحت تاثیر قرار میگیره انشاالله همه زودی مثبت بشن همون بار اول

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خدایا خودت دل تک تک بچه های اینجا رو بزودی شاد کن🙏🙏🙏 از خدا میخوام شما هم یه دوره باردای راحت و ب ...

ممنون عزیزمممم الهی آمییییییییین ممنون برا دعای قشنگت 

خدارو صدبار شکر خدا حفظش کنه

ممنون عزیزمم ایششالا زودی قسمت شما بشه

هچینگ یعنی پوسته جنین رو نازک میکنن تا راحتر لانه گزینی کنه و سه تا روش داره من با هچینگ با لیزر بود ...

اگه جنین ها بلاست بشن دیگه نمیشه هچینگ کرد ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم رفتی انومالی بسلامتی بیا خبر بده از خودت🥰

سلام اره گلم همه چی خوب بود خداروشکر

۱۸هفته و ۴روز بودم

شما چیشد؟😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اگه جنین ها بلاست بشن دیگه نمیشه هچینگ کرد ؟ 

نه فک نکنم ربطی داشته باشه حالا بازم میخوای بپرس مطمن بشی نکنه من اشتباه کنم گلم