2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بابا من از خدامه لک داشته باشم هی دستمال میکشم بگم از لانه گزینیه😆😆😆😆

پروانه بخدا خیلی زیاد بود

من خودم تا قبل اینکه ببینم میگفتم اگه یه زمانی لک قهوه ای ببینم از خوشحالیه اینکه احتمال لانه گزینیه سکته میکنم ولی الان انقدر زیاد بود همش ترس واسترس دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم گفت ۹۰ درصد پسر هفته ۱۶ هم تایید کرد  

دوستم رفته ان تی گفته چیزی از پسر بودن‌نمی بینم.  نمیگمم دختره 

. به نظرت دختره ؟ جالب اینجاست دکترش خیلی باتجربه و حرف اولو میزنه ، به همه همون لحظه اول میگه جنسیتو . 

البته پرسیده بچه چی داری ؟ اینم گفته یه دختر ۹ ساله

خدای من خدای معجزه هاست . 
پروانه بخدا خیلی زیاد بود من خودم تا قبل اینکه ببینم میگفتم اگه یه زمانی لک قهوه ای ببینم از خوشحال ...

راستی کی میخوای بیبی بزنی من که بهزور اون امپوله خودمو تذ پنجشنبه نگه میدارم با اینکه میدونم مثبت کاذبم میده راستی شما اون امپولو نداری اچ سی جی

نترس عزیزم خدا بزرگه انشالله برایه لانه گزینیه تا میتونیم استراحت کن 

انشاءالله که هرچیه خیر باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
راستی کی میخوای بیبی بزنی من که بهزور اون امپوله خودمو تذ پنجشنبه نگه میدارم با اینکه میدونم مثبت کا ...

برعکس اینسری شوهرم گفته بی بی نمیخرم بزنی که استرس بدی به خودت همون روز آزمایش برو تست بده 

دوستم رفته ان تی گفته چیزی از پسر بودن‌نمی بینم.  نمیگمم دختره  . به نظرت دختره ؟ جالب ای ...

ان تی که اصلا دقیق نیست چون جنین خیلی کوچولو هست من به دکتر گفتم جنسیت رو بهم بگو گفت من نهایت ۹۰ تا ۸۵ درصد میتونم بگم چون احتمال خطا تو این ماه سوم زیاده من که اصلا به ان تی اعتماد ندارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
تعیین جنسیت کرده بوده

نه عزیزم . فک کنم iui تعیین‌جنسیت ۶ ماهم رژیم کامل غذایی . 

سونو روز تخمک گذاری و .... 

گفت اول پرسیده بچه چی داری ؟ گفتم دختر 

گفته چیزی از پسر بودن نمی بینم و نمیگمم دختره 

پسر بود معلوم بود ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
تعیین جنسیت کرده بوده

پروانه حالا یه چیز بگم من این سری انقدر استرس گرفتم اخه از دکتر زنان پرسیدم تا حالا کسی اینجا پی جی دی کرده اشتباه بشه گفت فقط یه مورد که دختر می خواست براش پسر انتقال دادن منم کلی استرس گرفتم تو تا حالا در مورد خطاش چیزی از دکتر ژنتیک پرسیدی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷