2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست

بچه ها کسی بیداره توروخدا راهنماییم کنه 

الان رفتم دستشویی رو پدم اندازه ۲بند انگشت لک قهوه ای بود دستمالم کشیدم به خودم یه عالمه ترشح قهوه ای بود بچه ها چیه؟

توروخدا راهنمایی کنید یعنی احتمال داره گرفته باشه جنینام بخان سقط شن؟یا پریودیه؟

امروز مهمون داشتم یکم زیاد سرپا بودم

بنظرتون یه دونه آمپول پروژسترون بزنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه فقط گفت تا هفته ۱۹ فعلا باید بزنم 

عزیزم توروخدا جواب منو میدی خیلی نگرانم

یگو ببینم خاک تو سرم شد یعنی

خیلی ترسیدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده عزیزم‌

بچه ها کسی بیداره توروخدا راهنماییم کنه 

الان رفتم دستشویی رو پدم اندازه ۲بند انگشت لک قهوه ای بود دستمالم کشیدم به خودم یه عالمه ترشح قهوه ای بود بچه ها چیه؟

توروخدا راهنمایی کنید یعنی احتمال داره گرفته باشه جنینام بخان سقط شن؟یا پریودیه؟

امروز مهمون داشتم یکم زیاد سرپا بودم

بنظرتون یه دونه آمپول پروژسترون بزنم؟

چی شده عزیزم‌

عزیزم زیر دلمم هی درد میگیره ول میکنه مثل درد پریودی توروخدا بگو دارم پریود میشم یانه؟

آمپول یه دونه همین الان بزنم؟

عزیزم توروخدا جواب منو میدی خیلی نگرانم یگو ببینم خاک تو سرم شد یعنی خیلی ترسیدم 

عزیزم الان پستت رو دیدیم نترس ببین اصلا استرس نداشته باش دکتر بهم گفت فقط خون قرمز روشن خطرناک لک قهوهای اکثرا داشتن بچه ها دو تا امپول پروژسترون رو تو یه سرنگ بکش وتزریق کن ابنجا بچه ها اینجوری میکردن ولی دکتر خودم گفت شیاف اضافه کنم مثلا قبلا هر ۱۲ ساعت بود اگه لک بینی داشتم هر ۸ ساعت بزارم هپفقط استراحت کن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بله تعداد یه میلیون!!! خلاصه بگم همه چی بد بود

عزیزززززززمممممممم

باورم نمیشه

خیلی انرژی گرفتم

وای همسر منم تو بهترین حالت با رژیم غذایی یک میلیون شد

مورفو یک بود

مورفو و تحرک همسرت چند بود؟ کدوم مرکزی؟

همسرت تسه شد یا نمونه داد؟ همسر من نمونه داد

انتقال چندمت بود؟ چند تا برات انتقال دادن؟

وای یعنی میشه منم یه روزی مثه تو ذوق کنم

با تمام وجودم برات دعا میکنم انشالله این دوران رو به راحتی بگذرونی و کوچکترین استرسی نداشته باشی. انشالله به سلامتی بغلش کنی عزیزم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم نترس برو یه شیاف بزار

از جلو یا عقب؟

یعنی بنظرت پریود دارم میشم؟

یا امکان داره جنینام گرفته باشه امروز فشار آوردم به خودم داره میفته؟

از جلو یا عقب؟ یعنی بنظرت پریود دارم میشم؟ یا امکان داره جنینام گرفته باشه امروز فشار آوردم به خود ...

نه عزیزم پریود نمیشی  مثبت فک کن انشالله لک لانه گزینی هست از جلو بزار 

نه عزیزم پریود نمیشی  مثبت فک کن انشالله لک لانه گزینی هست از جلو بزار

آخه لک یه ذره اس برا من زیاد بود

آخه لک یه ذره اس برا من زیاد بود

همین جا خیلی ها مثل شما بودن و مثبت شدن خیالت راحت گلم کاربر برنجک جان هم تا همین چند وقت پیش کلی خونریزی داشت نی نی هم خدا رو شکر سالمه تو ای وی اف طبیعی هست