2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
شما هم برایه تعیین جنسیتید

اره عزیزم

من فقط می خوام جنین پسر انتقال بدم

می دونم به خاطر سن ام شانس ام کمه اما می خوام تمام تلاشم رو بکنم

من پریودم منظمه و ۵۷ کیلو هستم با قد ۱۶۴

ورزش هم حرفه ایی میکنم و دکترم هم که دیروز منو دید اصلا باورش نشد سن ام رو‌گفتم

اما می دونم این ها درصد کمی موثره توی ivf

برم ازمایش هامو بدم وضعم دقیق معلوم میشه خصوصا ذخیره تخمدان

مهتاب جون ما سقف دارومون 1 میلیونه اما همش میگن داروهاتون شامل نمیشه،نمیدونم چجور داروهایی شامل میشه ...

احتمالا قراردادتون طوریه که هزینه داروی بیماری های خاص پرداخت میشه و داروهای ای وی اف جزو داروی خاص محسوب نمیشه

(قراردادتون قراردادی که هر نوع دارویی رو میده نیست)

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزیم خیلی خوشحالم برات مارو هم دعا کان چن تا انتقال دادی استراحتت در چه حدی بود 

مرسی عزیزم قسمت شما وهمه منتظرا

۲تا انتقال دادم استراحتم هفته اول فقط دراز میکشیدم دوسه بارم غذا پختم اصلا خونه تمیز نکردم غذاروهم روز ۴.۵ پختم دوباره تاروز ۸ استراحت احساس میکردم فشار اومده بهم بعده اون دیگ به روزای عادی برگشتم ولی کارای سنگین نمیکردم

اره عزیزم من فقط می خوام جنین پسر انتقال بدم می دونم به خاطر سن ام شانس ام کمه اما می خوام تمام تل ...

به سلامتی عزیزم اتفاقا ورزشو وزن کم کردن خیلی تاثیر داره در ضمن اونا این قیمتا رو میگن ولی واقا اونقدر نیست به من توابنسینا گفتن ۱۷ ملیون باور کن تاالان ۳۲ خرج کردم خواستم بهت بگم که خ‌ودتو برایه بیشتر اماده کنی یهو مثله من شوکه نشی انشالله کلی جنین پسر تپل مپل ولی حتمااا به شوهرت فرتیل اید بده برایه تحرک آخوبه واین به نفع پسره روزی دوتا بچه داری چند سالته

به سلامتی عزیزم اتفاقا ورزشو وزن کم کردن خیلی تاثیر داره در ضمن اونا این قیمتا رو میگن ولی واقا اونق ...

اره بچه دارم 

دوتا دختر 

یک ۱۷ ساله یک ۱۲ ساله دختر

می دونم هزینه ها زیاده

یکی از اقوام نزدیک پزشک ازمایشگاه جنین شناسی اون جاست

اره بچه دارم  دوتا دختر  یک ۱۷ ساله یک ۱۲ ساله دختر می دونم هزینه ها زیاده یکی از اقوا ...

به سلامتی منم دوتادارم ولی ماشالله دخترایه شما خانومن من یکی ۹ویکی۶ سالهولی همش میگم کاش زودتر اقدام میکردم این پروسه خیلییی طولانیه ولی اخرش شیرین برایه منم دعا کن تو رو خدا خیلی به دعا تواین روزها احتیاج دارم

بخدا مام هزینه های پانکچر و فرستادیم گفت شما از اول بخش ناباروری رو نگرفتید و اون هزینه جدا داشت گفت ...

خیلی سخت میگیرن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پروانه جون منم ۴تا استرادیول دارم چند روز پیش همینجور شدم از درد دست و پا داشتم میمردم دکتر گفت فقط ...

نازنین من از وقتی پردنیزولون مصرف میکنم چیزی مثل توپ تو گلوم احساس میکنم مثل سرماخوردگی

و اینکه سیستم ایمنی من نزدیک نرمال بود نمی‌دونم دکتر چرا تجویز کرده

شما اطلاعی داری راجع به مصرف این قرص

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏