2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
بچه ها من یک سوال هم دارم من دوز دوم واکسن ام ۳۰ مهرماه هست استرازنیکا زدم که سه ماهه هست دوز دوم ...

مرکز مام اگر هستید میگن تزریق واکسن تو سیکل مشکلی نداره باز به دکتری که باهاش ویزیت شدید پیام بدید جوابتون رو میدن حتما

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا بیمه تکمیلی ما آسیاست تا حالا هرچی فاکتور فرستادیم برای دارو گفتن شامل حالش نمیشه، نمیدونیم دیگ ...

تو هر بیمه ای رفتم گفتن چون سابقه ناباروری دارین نمیشه آخه من چی بگم مگه میدونستیم مشکلمون ناباروری میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا بیمه تکمیلی ما آسیاست تا حالا هرچی فاکتور فرستادیم برای دارو گفتن شامل حالش نمیشه، نمیدونیم دیگ ...

ای خدا

پس بیمه تکمیلی چیو پوشش میده😓

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
تو هر بیمه ای رفتم گفتن چون سابقه ناباروری دارین نمیشه آخه من چی بگم مگه میدونستیم مشکلمون ناباروری ...

بخدا مام هزینه های پانکچر و فرستادیم گفت شما از اول بخش ناباروری رو نگرفتید و اون هزینه جدا داشت گفتیم اخه ما از کجا میدونستیم قراره همچین مشکلی داشته باشیم اما دریغ از 1 ریال من وام گرفتم برای هزینه های پانکچر و انتقالم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مثبت شد عزیزم بتا۱۱۷

مبارکت باشه عزیزیم خیلی خوشحالم برات مارو هم دعا کان چن تا انتقال دادی استراحتت در چه حدی بود 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان  من دیروز رفتم کلینیک مام می دونم پروسه سختی رو شروع کردم ولی با روحیه ای قوی شرو ...

احسنت به پشتکار و روحیه ات عزیزم  . ان شاالله با اولین انتقال نتیجه بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای خدا پس بیمه تکمیلی چیو پوشش میده😓

من قبل آزمایش سلفری جنینم رفتم بیمه مستقیم پرسیدم گفت نصفشو میدیم، انجام دادم 4 میلیون شد مدارک فرستادم میگن دلیل قانع کننده برای انجامش نبوده چون هم سن مادر زیر 35 هم عدد ان تی نرماله یعنی فقط پول الکی میگیرن از ملت

ما فقط تونستیم هزینه آزمایش ها و چکاب های معمولی و سونوهارو از بیمه بگیریم

بله مام رفتم دکترم خانم دکتر منتظری هستن حالا جواب ها که اماده شد ازشون می پرسم

اگر اینستا دارید برید دایرکتشون و بگید مریضشون هستید جواب میدن 

بله تااون موقع فرصت هست بپرسید ازشون 

من قبل آزمایش سلفری جنینم رفتم بیمه مستقیم پرسیدم گفت نصفشو میدیم، انجام دادم 4 میلیون شد مدارک فرست ...

حتما لازم بوده که دکتر براتون نوشته دیگه

یعنی چی اخه

خدا لعنتشون کنه

سرماه کامل پولو از حسابت کم میکنن ولی وقتی میخان بدن جونشون درمیاد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من آز رفتم با بتای بالا بلاخره نتیجه گرفتم 😍💃💃💃💃💃این حس خوبو برا همتون آرزو میکنم

مبارکت باشه حس خوبت گوارای وجودت ایشالا سالم و تپل به دنیا بیاریشون💕😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
جدی؟ بگم اینسری به دکترم اگه بشه دیگه هپارین بنویسه ولی هپارین باید روزی 2 تا زده بشه اخه میشه 700 ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم میگم این هپارین رو تا کی باید بزنیم من هفته ۱۷ هستم فعلا تا نوزده هفته نوشته برای شما رو هنوز قطع نکرده دیگه جای سالم تو شکمم نمونده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بله دز پروژسترون رو بالا برد گفت روزی دوتا امپول بزن ولی شیاف ننوشت گفت امپول قوی تره چشم استراحت می ...

نگران نباش دز پروژسترونو بالا برده، استراحتم که میکنی بزرگتر نمیشه، شیاف و میذارن برای مرحله های بعدی اگه باز ادامه پیدا کرد، یهو نمیتونه خیلی بالا ببره دزتو

90درصد مامانای اینجا با هماتوم دست و پنجه نرم میکنن و همه هم به سلامتی زایمان میکنن اصلا نترس از هماتوم