2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزکم آماده باش به اون لحظات ملکوتی هم به زودی نزدیک میشی، مال من پریروز منو سکته دادا قشنگ سکت ...

بالاخره دیشب تا الان داره تکون میخوره دیگه اینقدر غر زدم خودش خسته شد شروع کرد😂😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چیکااااااا بیاااا میگم بتای شما چن بود دوقلو داشتی

سلام عزیزم به بتا ربطی نداره 

من روز ۱۴بتام ۶هزار بود ولی یه قلو بود 

فقط باید صبر کنی به نظرم عجله نکن ۸هفته برو هم برا قلب جنین هم برا اینکه ببینی چندتاس

مبارکت هم باشه😍

سلام بچه ها برام دعا کنید ۸ماهه هستم و کرونا گرفتم۷روزه  هم برای خودم ناراحتم هم شوهرم هم نی ن ...

عزیزم حتما به دکترت خبر بده و تحت نظر متخصص عفونی باش انشالا که زود خوب میشی نگران نباش 🙏🏻

من آز رفتم با بتای بالا بلاخره نتیجه گرفتم 😍💃💃💃💃💃این حس خوبو برا همتون آرزو میکنم

خدارو شکر خدارو شکر انشاالله بسلامتی بغلش بگیری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها برام دعا کنید ۸ماهه هستم و کرونا گرفتم۷روزه  هم برای خودم ناراحتم هم شوهرم هم نی ن ...

انشاالله که چیزی نمیشه گلم انشاالله 

برات دعای معراج میخونم اسم قشنگت چیه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چیکااااااا بیاااا میگم بتای شما چن بود دوقلو داشتی

مبارکه عزیزم ان شالله بسلامتی این ۹ ماه رو بگذرونی. فقط توضیح بده انتقال چندم بودی و چه کارهایی انجام دادی

خدایا شکرت