2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اینجا هم فقط مورفین میزنند و بیهوش نمیکنند. من سه بار بیوپسی اندومتر و یه بار هیسترو تشخیصی بدون ...

یعنی میگن واکسن میزنید یک ماه بگزره بعد تخمکش ی کنید ؟؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان اینجا کسی هست هماتوم داشته باشه؟؟ من امروز صبح یکم لک دیدم رفتم برا اولین بار پیش دکترم ویزیت ...

سلام عزیزم هماتوم تو بارداری با ای وی اف خیلی رایجه اکثره بچه ها داشتن منم داشتم باعث لکه بینی و گاهی خون ریزی میشه استراحت کنی کم کم جذب میشه انشالله . نگران نباش

ببخشید عزیزم شما کجا هستین ک بدون بیهوشی پانکچر انجام میدن براتون، من با بیهوشی دااااغون شدم چه برسه ...

من یبار تهران پانکچرم بدون بیهوشی بود گفت داروی بیهوشی کیفیت تخمکو پایین میاره فقط ی دارویی زدن یکم منگ بودم ولی کاملا هوشیار بودم و هی داد میزدم خیلی بد بود قشنگ یادمه دکتر گفت برید به فلانی بگید بیاد باید شکمه مریضو محکم فشار بده به پرستارا میگفت شما زورتون نمیرسه 😅😅

آره عزیزکم آماده باش به اون لحظات ملکوتی هم به زودی نزدیک میشی، مال من پریروز منو سکته دادا قشنگ سکت ...

حساسیت زیاد خوب نیست منم سر تکون خوردن و نخوردنش خودمو خانوادمو پیر کردم ولی هفته های اخر خیلی حواست به تکوناش باشه. ماها انقدر سخت بچه دار شدیم که خیلی باید مواظب باشیم. من ۳۷ هفته تکون بچم کم شد ولی به کسی نگفتم چون خجالت میکشیدم از بس همرو اذیت کرده بودم. یهو داشتم ناهار میخوردم بغضم ترکید مامانم گفت چته گفتم تکون نمیخوره سریع رفتیم بیمارستان جمعه بود زنگ زدن دکترم اومد زود سزارین شدم. دکتر گفت بچه مدفوع کرده بود شانس اوردی زود رسیدی

دوستان جای آمپولام هم خیلی سفت شده هم کبود شده هم درد میکنه چیکارکنم دیگه جاندارهبرای روزای بعد😭😭 ...

من خیلی امپول زدم تا اخر بارداری میزدم . مامانم طفلی ی سنگ میذاشت داغ میشد به محض این که خواهرم امپولو میزد مامانم سنگو تو پارچه میپیچید ماساژ میداد اگه این کارو نمیکرد ابسه میکرد

ببخشید عزیزم شما کجا هستین ک بدون بیهوشی پانکچر انجام میدن براتون، من با بیهوشی دااااغون شدم چه برسه ...

دانمارک میگن داروی بیهوشی روی کیفیت تخمک ها و جنین تاثیر داره

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

سلام بچه ها 

من امروز بی بی چک زدم روز نهم انتقال 

یه هاله خیلی خیلی کمرنگ زیر ۱۰ دقیقه انداخت البته تو عکس معلوم نیس ولی میشه دید راحت 

بنظرتون میشه بهش اعتماد کنم؟؟🤔🧐

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان جای آمپولام هم خیلی سفت شده هم کبود شده هم درد میکنه چیکارکنم دیگه جاندارهبرای روزای بعد😭😭 ...

منم همینطورم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...