2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
@مهربون21 آره پرگناکر کانسپشن رو بگیر خوبه برای قبل انتقال 3 دوره بخور، کیوتنم بگیر ادامه بده ایشا ...

عزیزم برا وزنگیری نوزاد هفته های آخر لیدی میل دکتر تجویز می‌کرد. رفتی بپرس برا الان و برا شرایطت اوکی میده بگیر بخور. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شنبه انتقال دادم دیشب ساعت ۱۲شب زدم ولی زیر ۵دقیقه خط دوم افتاد همین که ادرار بالا رفت مشخص شد ولی ه ...

یعنی روز 5انتقالی چند تا انتقال دادن برات؟؟ 

عکس بی بی کجاس ببینم ذوق کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از بیبی چک نه نداشتم فقط چسپ جنین زدن برام فکر کنم الان مهایتابه ی شما لازمه😁😁😁😁

جنینت فرش بود یا فریز؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز 12شروع استرادیول سونو شدم ضخامت 9.1بود  انتقال شد 4مهر روز 18سیکل التماس دعا&nbs ...

به سلامتی خیلی خوبه ضخامتت

ایشالا انتقال موفقیت آمیزی داری 🌱😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فریزه

پس عزیزم اگه فریز بوده بعید میدونم بدون هاش سی جی روز ۴ انتقال بی بی هاله بندازه مگر اینکه بتات خیلی بالا باشه.... 

شما + فکر کن بگو احتمالا این چراغ سبز رو وروجکات برات فرستادن که بگن مامان ما داریم می‌آییم..... 

باشه ممنونم پس تا ۱۰دیگه مجبورم صبر پیشه کنم

اره عزیزم صبر کن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من دو تا فرتیل سی ام. یک رویال ژلی دو تا متفورمین آهن و فولیک اسید ۵ و هیدروکسی ۱ عدد یه روز درمیان ...

رویال ژل صبح ناشتا

فرتیل همراه با وعده های غذایی

آهن با مغده خالی قبل خواب

هیدروکسی بعد صبحانه با معده پر 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزم منم لکه بینی هنوزم میاد و میره و فندوقم شکر خداسلامته تازه من هیچ دارویی هم استفاده نمیکنم، ...

جدددی؟ چی بگممم تاحالا اینجوری نبودم صبح لکو دیدم ازم خارج شد ترسیدم گفتم بلایی سرشون نیومده باشه الهی شکر انشاالله فندوقت و به سلامت بغل بگیری عزیزم ممنون برا دلداری و داهنماییت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما چندتا تخمک داشتین چندتا جنین شد براتون دوز داروهاتون چی بودبه من فقط سینال داد

من 21 تا تخمک داشتم 15 تا جنین تشکیل شد که قابلیت فریز داشت منم سینال بود و ستروتاید و هاش سی جی اینا برا قبل پانکچر بود انشاالله جنینای خوبی برات تشکیل بشه عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام مامان های گل 

من از امروز باید انوکسا بزنم شنیدم خیلی درد و کبودی داره میشه راهنمایی کنین چطور بزنم کمتر کبود بشه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم تا جایی که میتونی استرست رو کم کن میدونم نمیشه صفرش کرد اما هر چقدر استرس کمی داشته باشی هم بر ...

اره واقعا خودمم میدونم استرس سمه برام ولی چی بگم دست بردار نیست میگم آنا جون امکانش هس از دوتا جنین یکیش گرفته باشه و یکیش نه و این لکه بینی برا اون جنینه که نگرفته و درحال دفع باشه،؟ هزارتا فکر میاد سراغم😂😂

سلام مامان های گل  من از امروز باید انوکسا بزنم شنیدم خیلی درد و کبودی داره میشه راهنمایی کنین ...

عزیزم خوب چون تایم زیادی میزنی انشالله تا زایمان داری کلا دردم نداشته باشه بدن کم میاره..... 

پس اولش سعی کن سخت نگیری.... 

بعدش آروم تزریق کنی راحتتره.... 

صفحه ۶م یه نگاه بندازی قلق تزریق یه سری آمپولها رو گذاشتم.....