2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم اخه میخواستم برم خرید سیسمونی شک داشتم 

تا غربالگری بعدیت صبر کن احتمال اینکه اشتباه تشخیص بدن هست اما کمه ولی باز واسه اطمینان یه ماه صبر کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@رزقرمزرنگ   عزیزم من دکترم یادش رفت بهم بگه پرندزولونو بعد انتقال کی بخورم چند تا چه دوزی می ...

سلام پروانه جون نگران نباش ۷روز بعد انتقال یه دونه ۵ بخور تا سه ماه باید ادامه بدی داروخونه هم چند جا بری بگی واسه انتقال دادن بدون نسخه میدن نگران نباش پاسخگویی صبح ها جواب میدن تو خلاصه پرونده که بعد انتقال میدن داروها رو مینویسن یه نگاه کن ببین ننوشته از جمعه شروع کن بخور 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام پروانه جون نگران نباش ۷روز بعد انتقال یه دونه ۵ بخور تا سه ماه باید ادامه بدی داروخونه هم چند ج ...

سلام عزیزم نه ننوشته کلا یادش رفته دستت درد نکنه شوهری تو راه برم بخرم راستی hcgشما عضلانی بود دوزشو یادته من عضلانیه دزش ۵۰۰۰روز سه و شیش به نظرت چند روز بعد بیبی چک درسته

سلام پروانه جون نگران نباش ۷روز بعد انتقال یه دونه ۵ بخور تا سه ماه باید ادامه بدی داروخونه هم چند ج ...

خدا خیرت بده برم بخرم بابا این دکترام انقدر سرشون شلوغه همه چی یادشون میره به من نگفتن اچ سی جی رو چقدر بزنم پرستار گفت نصف گفتم به دکتر زنگ بزن به دکتر زنگ زده میگه تمامشو باید بزنی دلم به حاله بعضیا میسوزه سوادم ندارن اینام کم فکرن این همم هزینه میکنن برایه یدونه سهل انگاری همه چی به باد میره

سلام عزیزم نه ننوشته کلا یادش رفته دستت درد نکنه شوهری تو راه برم بخرم راستی hcgشما عضلانی بود دوزشو ...

به من اوویترول داده بود روز ۳ و۶ دورناف دوزش یادم نیست فک کنم همون ۴۰۰۰یا ۵۰۰۰ بود از روز ۱۲ بی بی چکم مثبت بود ولی هر روز پر رنگتر میشد تا روز ۱۴ که دیگه رفتم ازمایش خون انشاالله مال تو هم مثبته💜💜

خدا خیرت بده برم بخرم بابا این دکترام انقدر سرشون شلوغه همه چی یادشون میره به من نگفتن اچ سی جی رو چ ...

اره خیلی سرشون شلوغه یادشون میره به منم گفته بود کامل بزنم من همیشه تو دلم می گفتم من خیلی از چیزا رو خودم به دکتر می گفتم و می پرسیدم ولی بنده خدا یه سری ها میومدن هیچ اطلاعی نداشتن بعد زنه میگفت چرا دکتر به تو همه چیز رو توضیح میده ولی به ما نه من گفتم بابا من خودم از زیر زبونش حرف میکشم بیرون 

عزيزم خريد سيسموني رو بذار براي بعداز انومالي منم بعداز انومالي كه مطمئن شدم كم كم شروع كردم. 

باشه گلم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
تا غربالگری بعدیت صبر کن احتمال اینکه اشتباه تشخیص بدن هست اما کمه ولی باز واسه اطمینان یه ماه صبر ک ...

باشه حتما

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗