2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااا خوب بالاس که خداروشکر عزیزم، شاید چون شما دوقلو داری دکترتون همچنان قطع نکرده، بالای 100 سمی میش ...

اره حالا چهارشنبه نوبت دارم برم ببينم چي ميگه. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستای گلم خوبین بحق همین روزا انشالله همیشه خبرهای دوقلویی و مثبت بدین،😍😍 دوستان قراره من د ...

سلام عزیزم آره چرا که نه خیلی هم عالیه

برات هپارین یا آنوکسا تجویز کرده بودن اون دو دفعه قبل؟ یا سرم ivig یا قرص پردونیزولون مثلا

معمولا بعد یکی دوبار سقط دکترها باید بگن این آزمایشهای ایمنی انعقادی رو بدی یا اگرم ندادی مثلا موقع انتقال بهت سرم بدن و همچنین آنوکسا. چون سقط ممکنه بخاطر این دلایل باشه

حالا اینهارو اگر انجام ندادی قبل انتقالت با دکترت مطرح کن

ایشالا مثبت میشی اینبار و میمونه برات نی نی هات 💛

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم آره چرا که نه خیلی هم عالیه برات هپارین یا آنوکسا تجویز کرده بودن اون دو دفعه قبل؟ یا سر ...

ممنونم عزیزم سری اول سونو گفت خون لخته شده 

سری دومم خیلی زود بود هورمونهام سر جاش نبود

اینسری انوکسپارین داد هر شب یدونه میزنم

سلام دخترا خوبین دیروز دکتر برام پردنیزولون ۵میلی تجویز کرد

از اینور هم برا ایمنی پیش دکتر ایمونولوژی میرم 

امروز رفتم پیش دکتر ایمونولوژی گفت پردنیزولون و مصرف نکن تاکرولیموس که تجویز کردم مصرف کن موندم چیکار کنم کسی تجربه ای داره لطفاً راهنماییم کنه.🙏🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم سری اول سونو گفت خون لخته شده  سری دومم خیلی زود بود هورمونهام سر جاش نبود اینسر ...

منم آسپرین مصرف میکنم بدنم کبود میشه دکتر گفت آنوکسا برات تجویز میکنم بعد انتقال

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مبارک باشه عزیزم به سلامتی بارداری خوبی داشته باشین 

هچینگ خیلی خوبه درصد موفقیت و بالا میبره 

@نیکاد    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام دوستای گللم من امروز 17 انتقالم ازمایشم مثبت بود و عدد بتام 1279 بود خوبه بنظرتون؟؟ تا اخر عمرم ...

خیلی خیلی تبریک می گم مامان خانومممم

منم روز 17 بتام 1300 بود

سه ماهه اول خیلی مراقب خودت باش 

الهی ک بارداری سلامتی داشته باشی

سلام دوستای گلم خوبین بحق همین روزا انشالله همیشه خبرهای دوقلویی و مثبت بدین،😍😍 دوستان قراره من د ...

سلام

امیدوارم این بار مثبت بشی و بارداری راحتی داشته باشی

ب نظرم یکی دو ماه قبل انتقالت برو همه فاکتورها رو بررسی کن و علت دقیق سقط رو دربیار

این که میگی فکر کنم هورمونام بهم ریخته بود دلیل کافیی نیست

آزمایش ایمنی و انعقادی رو بده با خیال راحت برو برای انتقال

برای بار اولت هماتوم داشتی عزیزم؟ ب خونریزی افتادی؟

سلام ب همه عزیزان  خانما بنظرتون من برم پیش دکتر که همه کارارو انجام بده یعنی معطب منظورمه&nbs ...

اگر مرکز ابن سینا میری بهتره از طریق واحد سقط مکرر اقدام مجدد کنی ک کاملا بررسی کنن علت سقط هاتو

این که با هر انتقال مثبت میشی یعنی رحمت آماده ست و خوبه

ولی این ک نمیمونه احتیاج ب بررسی داره