2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشكلي نداره ويتامين D 50000 در بارداري 

اا پس چرا هم دکتر خودم هم دکتر ابن سینا بهم تاکید کردن که بعد مثبت شدن نباید اصلا ویتامین d50000 بخورم فقط د3 1000 مجازه اینجام چند نفر دکتراشون قبل انتقال قطع کردن و فقط د٣ 1000 تجویز کردن

دکتر خودم که اصلا قبل انتقالم قطع کرد 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام عزیزای دلم صبحتون بخیر 

بچه ها من دیروز صبح انتقال دادم دیشب خوابیدم نگو تو خواب رفتم رو شکمم بعدش از کمر درد از خواب پریدم فهمیدم چیزی شده یعنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آهان از اون جهت، نه الزاما گاهی دیرتر هم میشه من که فشارم رفت یهو بالا اورژانسی سزارین شدم 36هفته و ...

سلام زینبی جون میگم من روز 16 انتقالم فردا آزمایش بتا دارم دیروز بی بی زدم دوخط پررنگ شد امروز صبح که از خواب پا شدم ببخشید گلاب به روتون رفتم دستشویی چیزی ندیدم اما یکم بعد دستمال کشیدم خیلی خیلی کم جوری که به زور دیده میشد لک قهوه ای رو دستمال دیدم اینقد ترسیدم یعنی جنینا چیزیشون شده؟؟؟ چیکار کنم به نظرت بیشتر نشه؟؟😔😔😔😔😔

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تا روز ۱۴ امکانش هست تعداد بیشتر بشه؟؟؟ هم اندازه نیستن گفت ۴ تا ۱۱ داری یکی ۹ یکی۱۳ گفت در کل در ح ...

تعداد رو نمیدونم ولی فک کنم بودن از بچه ها که اضافه شده. 

ناامید چرا عزیزم. خیلی خوبه که. هم اندازه دقیق که نمیشن ولی تو یه محدوده هستن و این خوبه. برا من انقد اختلاف زیاد بود که اگه منتظر میموندن کوچولوها رشد کنن اون سایز 18 اینا از دست میرف. و اگه پانکچر میشدم و 18 و.. رو برمیداشتن دیگه کوچولو ها به درد نمی خورد. ولی وقتی تو یه محدوده رشد کنن ان شاالله همه به درد میخورن. نگران نباش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به روی ماهت قربونت برم, الحمدلله شکرخدای بزرگ اره منم انوکساپارین واسپرین میخورم موقع انتقال و ...

منم آپکام پایین اومده مهربون جون. ی جلسه فعلا رفتم لنفوسیت تراپی. امیدوارم سبب ساز بشه برام  

ان شاالله شمام هر درمانی پیش گرفتی مثبت بشه برات نتیجه اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تعداد رو نمیدونم ولی فک کنم بودن از بچه ها که اضافه شده.  ناامید چرا عزیزم. خیلی خوبه که. هم ا ...

انشالله،خیلی ممنون با حرفات یکم آروم شدم

راستی گفت احتمالا شنبه پانکچر بشی ک اگه همه چی خوب باشه انتقال هم همین ماهه؟؟یا میمونه برا بعد

اینجا خوندم دوستا گفتن مثلا چهارروز بعد پانکچر خونریزی داشتن

وقتی خونریزی باشه انتقال نمیشه ک آره؟؟

امسال میکوبم 
سلام عزیزای دلم صبحتون بخیر  بچه ها من دیروز صبح انتقال دادم دیشب خوابیدم نگو تو خواب رفتم رو ...

سلام عزیزم خوبی 

من بعد انتقالم چون خوابم سنگین بود هر روز بیدار میشدم میدیدم رو شکم خوابیدم و اصلا حواسم نبوده چون عادت دارم، بعید میدونم مشکلی پیش بیاد ولی منم کمر درد میگرفتم دو سه روز اول ک خیلی شدید بود... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دکتر گفت اهدایی بگیر اینجوری برات بهتره موندم به خدا قسمت منم اینه دیگه باید خجالت زده شوهرم باشم

نگو عزیزم. چرا خجالت زده. میفهمم خیییلی سخته برا هممون. ولی این مشکل برای زندگی مشترکمونه مشکل یه نفر تنها نیس که خجالت زده باشیم. ان شاالله خدا نگاه لطف و عنایتش رو روز افزون کنه برا هممون

سلام عزیزم خوبی  من بعد انتقالم چون خوابم سنگین بود هر روز بیدار میشدم میدیدم رو شکم خوابیدم و ...

شما الان بارداری؟

منم خیلی خوابم سنگینه بعدش از کمردردش پریدم که فهمیدم رو شکم خوابیدم انقدر این قضیه ناراحتم کرده بود که هرسری از خواب میپریدم یه دلهره خاصی داشتم 

تمام زندگیمونو درگیر کرده این قضیه ها😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مگه چه قدر بریده؟؟؟ نه بابا دیگه همه مکانیسم های لخته خون رو تعطیل نمیکنه فقط یکی از مسیرها رو بلاک ...

آهان ممنون یکمی عمقی بریده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشالله،خیلی ممنون با حرفات یکم آروم شدم راستی گفت احتمالا شنبه پانکچر بشی ک اگه همه چی خوب باشه ان ...

خداروشکر عزیزم. ان شاالله تخمک های تپل مپل  

اره مشکلی نباشه میتونی انتقال بدی. در کل نگاه می کنن ب وضعیت رحم ک اماده انتقال هس یا نه . و وضعیت جنین ها.

ان شاالله هر چی که بود خیره