2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
شوره جون، من هنوز سایز لیوان رو نمیدونم. همه یه شکل و سایز باشند؟

فرقی نداره مهم اینه کل منطقه بادکش بشه لیوان فرانسه دسته دار هم میشه اون ۴ تا میشه کوچیکتر باشه بیشتر میشه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز صبح انتقال دادم گوشیم دستم بود یه آن میخاست بیفته زمین دلم هری ریخت بد ترسیدم اتفاقی که نمیفته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تگران نباش قربونت برم فقط از مامان شدنت نهایت لذت رو ببر این مرحله ها میگذره و استرسای جدید بهشون اض ...

ممنون عزیزم خدا به هممون کمک کنه تو این راه اره واقعا برا هر مرحله استرس جدید سراغمون میاد خدا بخیر کنه  انشاالله شمام به سلامتی فارغ بشید و نی نی رو بغل بگیرید عزیزممم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم خدا به هممون کمک کنه تو این راه اره واقعا برا هر مرحله استرس جدید سراغمون میاد خدا بخیر ...

عزیزم به سلامتی مثبت شد انتقالت؟ خیلی تبریک می گم. خداروشکر 🍀❤

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خوبی  میخوای سرکلاژ کنی بسلامتی ؟ با کدوم دکتر سرکلاژ میکنی ؟؟

سلام گلم، ممنون، تو خوبی؟ سلامت باشی عزیزم، آره انشاءالله، دکتر مددی نامه میده، ولی عمل رو دکتر سارا میرزایی انجام میده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها من امروز صبح انتقال دادم گوشیم دستم بود یه آن میخاست بیفته زمین دلم هری ریخت بد ترسیدم اتفاقی ...

مبارکه😊 چندتا انتقال دادن برات؟

نه عزیزم نگرااان نباش چیزی نمیشه مامان خانوم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم هیچکس علائم کرونا نداره. بله هیچ ضد انعقادی ندارم اسپرین رو با پردنیزولون قطع کرد حتی ...

والا یه ضد انعقاد همراه 4 تا استرادیول لازمه 

دارم شاخ درمیارم 

فاکتور هموفیلی یا سایر فاکتورهای رقیق بودن خون نداری احیانا؟؟ 

آره اتفاقا یادم بود ب شما پروژسترون ندادن و خداروشکر بارداری و مشکلی نیست این دوستمون میگفت بدون پر ...

خداروشکر قطع شده ولی حالت تهوع بصورت خفیف باهام مونده، خداروشکر که خفیفه

و خدایی که در این نزدیکیست
یه سوال دیگه ، میگن اگر هورمون LH بیشتر FSH باشه نشانه تنبلی تخمدان ازون ور ذخیره ام هم پایینه ۰.۴ ...

ببین گلم هورمونها در سیکل پریود. تغییر میکنن

و بنابراین در طی سیکل بلات و پایین میشن

تنبلی تخمدان با نارسایی تخمدان فرق داره، تنبلی که فرد pco هست چند تا نشانه بالینی و پاراکلینیکی داره و نمیشه فورا گفت pco ،اصلا خود تنبلی یه رنج و طیف هست 

اما ذخیره پایین و کوچک شدن تخمدان اگر FSH بالا باشه یعتی یائسگی زود رس و نارسایی تخمدان که باید توسط متخصص بررسی بشه گلم حتما 

خوبه گلم عالیه 

وای مرسی عزیزدلم لطف کردی نیگاش کردی.منم میخام این ماه برم تو سیکل آی وی اف خیلی تو جمعتون نبودم ولی گهگاهی پیامارو خوندم داداشممم رو میشناسم

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
اي جانم اره احتمال زياد بخاطر همون وزن نگرفتي. من ديگه نسبت به خيلي چيزا سِر شدم يعني يجورايي از فكر ...

آره دیگه دقیقا هممون همینجوریم به یه چیز انقدر فکر میکنیم بعد دیگه مجبوریم سر بشیم برای توام که خداروشکر دیگه چیزی نمونده تموم شد اصل سختیاش، غول مرحله آخری به امید خدا

من عوض تو ذوق دارم هرچی هفته ات میگذره و نزدیک زایمان میشی، دوقلو داشتن سخته اما خیلی شیرین خدا واست حفظشون کنه فندقای خوشگلتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مبارکه😊 چندتا انتقال دادن برات؟ نه عزیزم نگرااان نباش چیزی نمیشه مامان خانوم

فدات بشم محتاج دعاهاتونم ۲تا ۵روزه عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍