2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
شمیم جون ببخشید من ۸ هفته هستم امروز از صبح یه حالت گرفتگی و درد پریودی دارم خطرناکه؟ امروز موعدم ه ...

سارا جون ببخشی من جواب دادم . عزیزم طبیعیه . من تا ماه ۵ بارداری ، سر موعد پریود که میشد حس میکردم همون لحظه میخوام پریود شم . اون موقعها زیاد به خودت فشار نیار . عادیه گلی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره دكترمم خيلي تاكيد داره ولي مگه ميتونم از روزي كه گفته استراحت مطلق من مدام تو راه مطب و ازمايشگا ...

گلم مگه چی شده که استراحت مطلقی ؟ الان چند هفته هستی؟ نگران نباش استرس نداشته باش بسپاردست خدا عزیزم برات زیارت عاشورا میخونم و به نیت پنج تن پنج تاصلوات می‌فرستم فدای توبشم آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون ببخشی من جواب دادم . عزیزم طبیعیه . من تا ماه ۵ بارداری ، سر موعد پریود که میشد حس میکردم ه ...

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی

ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا تازه رفتم انومالی خیالم راحت شه کوتاهی سرویکس مثل خوره افتاد به جونم شکمی ۳۰ و واژینال ۲۸ بوده ...

خداروشکر که نی نی سالمه . خیییلییی خوشحال شدم . خدا حفظش کنه . برای سرکلاژ فکر کنم تا هفته ۲۰ وقت هست با یه دکتر دیگه هم مشورت کن حتما که زمان و از دست ندی . اصلا هم نترس . بهتر هم هست اگه سرکلاژ بشی خیالت جمع میشه دیگه . راستی نی نی دختره یا پسر ؟

گلم مگه چی شده که استراحت مطلقی ؟ الان چند هفته هستی؟ نگران نباش استرس نداشته باش بسپاردست خدا عزیزم ...

عزیزم دیروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هر چه زودتر خبر بارداریتو بدی

لطفا واسه نی نی منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم منم ویور زدم

ویور دیر رنگ میده این مثبته مامان شدی مبارکه😍😍😍💃💃💃

می‌دونی واکسن جدیده حتی دکترا نمی‌دونم تجربه ندارم که با کدوم داروها تداخل داره منم میترسم بزنم و تد ...

ب من گفتن دو دوز رو بزن بعد بیا. گفتن همراه داروهای هورمونی انتقال خوب نیس هم زمان واکسن زده بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منظور از سیکل بلند چیه گلم  من بهمن ماه پانکچر کردم همراه به یه دلیلی عقب افتاد اسفند کرونا گر ...

عزیزم ببخشید لنفو برات تغییری ایجاد کرد؟  اره به نظرم عقب ننداز انتقالتو. ب من گف که بعد لنفوسیت تراپی نباید خیلی عقب بیفته انتقال اگه اشتباه نکنم گف بعد 6 ماه باز احتمال داره پایین بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی خیلی مبارکه عزیزم، انشالله بارداری خیلی خوب و راحتی داشته باشی.

خیلی ممنونم عزیزممم برام دعا کن ازمایشمم خوب باشه با یه بتای خوب انشاالله خودتم به سلامتی فارغ بشی و نینیتو بغل بگیری گلم😍😍آمییییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداروشکر شما الان بچه دارید؟؟با مارک مدیکور دیروز زدم یکم پر رنگ تره ولی این مارک ویورهستش برام دعاک ...

مباااااااااااارکه    ان شاالله به سلامتی تا اخر  

مبارکه عزیزم . من الان پیامارو خوندم . خدارو شکر انشالله تا ۹ ماه بارداری خوبی داشته باشی

ممنون عزیزم انشاالله برام دعا کن همه چی خوب پیش بره استرس بقیه راهو دارم خدا خودش کمکم کنه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏