2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
می‌دونی واکسن جدیده حتی دکترا نمی‌دونم تجربه ندارم که با کدوم داروها تداخل داره منم میترسم بزنم و تد ...

اره بابا ادم میترسه من یه هفته پیش زنگ زدم پاسخگویی گفت بزن ولی شوهرم نذاشت گفت بزار دکتر بگه این همه هزینه ی هیسترو خراش کردیم که دکترم نزاشت از یه طرفم استرس کرونا موندیمم خدا رحم کنه این مریضی بره بچه های ما دنیا میان با ماسک بزرگ نشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انصاری پورم ابن سینا ی تهران برایه من سیکلم بلند بودبا الدی  روز ۵رفتم و داورو بهم داد  ول ...

منظور از سیکل بلند چیه گلم 

من بهمن ماه پانکچر کردم همراه به یه دلیلی عقب افتاد اسفند کرونا گرفتم اردیبهشت دندون درد امونمون و برید 

تیر رفتم لنفو سه جلسه مرداد هم کیست داشتم خراش هم داده بودم آماده انتقال بودم این ماه هم که واکسن و برا گروه سنی ما اعلام کردن و سرماخوردگی جزئی دارم اما اگه بشه می‌خوام برم انتقال

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی آمین🤲🏻 وای یعنی میشه 😍هروقت بهش فکر میکنم بارداریه خودمو خیلی نمیتونم تصور کنم انگار که خیل ...

عزیز دلم

تا وقتی خدای به این بزرگی و مهربونی داری که بزرگترین مشکلات در برابر قدرتش هیچ هست، بارداری با پیچیده ترین مسائل و سالها انتظار هم دور از دسترس نیست.

ان شاء الله بزودی بارداری شیرینی رو تجربه کنی

ﻭَﻣَﻦْ ﯾَﺘَّﻖِ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﯾَﺠْﻌَﻞْ ﻟَﻪُ ﻣَﺨْﺮَﺟًﺎ ‏( 2‏) ﻭَﯾَﺮْﺯُﻗْﻪُ ﻣِﻦْ ﺣَﯿْﺚُ ﻟَﺎ ﯾَﺤْﺘَﺴِﺐُ وَ  یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ.  (سوره طلاق آیه ۲ و ۳)

یعنی : و كسى كه از خدا بترسد براى او راه خروجى (از مشكلات) قرار مى‏دهد و از جايى كه حسابش را نمیكند، به او روزى مى‏رساند، و هر كس بر خدا توکل كند او براى وى کافی است. 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره بابا ادم میترسه من یه هفته پیش زنگ زدم پاسخگویی گفت بزن ولی شوهرم نذاشت گفت بزار دکتر بگه این هم ...

آی گفتی اینقد دلهره میگیرم من بیرون رفتنی ماسک هم میزنم رفلاکس معده هم یه ور والا خفه میشم خدا بهمون رحم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه سرکلاژ نکردم.  امپول هم نمیزدم.  فقط شیاف   دیروز سونو‌گف ۱۳۰۰ یکیشون هم ۱۲۰۰فک ک ...

انشاالله خدا حفظشون کنه گلم .😍😍😍

منظور از سیکل بلند چیه گلم  من بهمن ماه پانکچر کردم همراه به یه دلیلی عقب افتاد اسفند کرونا گر ...

سیکل بلند تپ پری میری بعد الدی میدن ۱۴ تا الدی رو خوردی امپول بهت میدن برایه خاموشی تخمدان پریود بعدیت اول تا سوم حتما باید بری بعد استرادیولو شروع میکنه تو همون سیکلم بسته به زخامتت انتقال میدن که حدودا ۴۵ روز طول میکشه از شروع انتقالت ولی برایه من این بار زخامتم بازی در اورد دیر بالا رفت ۵۵ روز طول کشید شما کجا میرید به سلامتی انتقال بدی ومامان بشی

اره دكترمم خيلي تاكيد داره ولي مگه ميتونم از روزي كه گفته استراحت مطلق من مدام تو راه مطب و ازمايشگا ...

فداتشم ممنونم. نه عزیزم اشتباه منو انجام‌نده بزار.این چندهفته بخیر بگذره اصلا صلاااا بیرون نرو اگه خونوادت نزدیکن برو‌پیش خونوادت استراحت مطلق 

اره بابا ادم میترسه من یه هفته پیش زنگ زدم پاسخگویی گفت بزن ولی شوهرم نذاشت گفت بزار دکتر بگه این هم ...

راستی پروانه مگه تبریز دکتر نمیرفتی 

ابن سینا خیلی تعریفشو میکنن انشاالله انشاالله انشاالله نتیجه بگیری

سیکل بلند تپ پری میری بعد الدی میدن ۱۴ تا الدی رو خوردی امپول بهت میدن برایه خاموشی تخمدان پریود بعد ...

انشاالله انشاالله انشاالله همه مون نتیجه بگیریم ممنون از دعای قشنگت 

من بیمارستان شمس تبریز دکتر معصومه دوپور 

انتقالای قبلیم کلینیک مادر دکتر خان آقا پناهی

توکل بخدا ایندفعه نتیجه بگیریم 

من فقط خیلی زود سرما میخورم