2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان دیروز دوم پریود رفتم دکتر گفت کیست های ریز داری😔😔😔این ماه پانکچر میشم یعنی خوب پیش نم ...

پلی کیستیکی ؟

من کیست های ریز زیاد دارم یعنی پلی کیستیکم

34 تا تخمک خوب داشتم تو پانکچر

ربطی نداره عزیز

سینال اف هم دردش انقد کمه ک بعضی وقتا من حس نمی کردم زدم

سلام عزیرم من هم باید تخمک اهدایی بگیرم میتونم بپرسم دونر رو از طریقی پیدا کردید؟چه ویژگی هایی داش ...

من و همسرم یه ویژگی هایی برامون مهم بود که خدا رو شکر پیدا کردیم( منظورم ظاهری نیست). اما چون خودمون معرفی اش کردیم خیلی استرس داشتیم پشیمان شه. 23 سالشه و سالمه. دکتر از آزمایشش راضی بود. الان داره ال دی میخوره تا تمام شه و پریود شه بریم برای شروع پروسه

شوهرم سالمه. دکتر گفته رحمم خوبه. من متاسفانه 31 سالگی یایسه شدم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها کسی مرکز رویش کرج بوده؟ از آزمایشگاه و جنین شناسش خبر دارید چطوره؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

ویهان جان چند سالته؟ من بصورت خاموش دنبالت میکردم و خیلی منتظر بودم تو جواب آزمایش معجزه بشه.  

خیلی سخته . با این که تا حالا انتقال نداشتم اما فکرش هم ادم را داغون میکنه که این همه پروسه را طی کنی و نشه

اما در نهایت باید بگیم خدایا شکر. پیزی که خدا میدونه را ما نمیدونیم. شاید نشدنش بهتر بوده.

ان شالله دفعه بعد خیر باشه برات و خوشگلترین نی نی دنیا را داشته باشی

سلام عزیزم مبارکهههههههههههههه  عزیزم با گرید سی هم مامان داشتیم، توکل به خدا  کلا آمپول ...

سلام عزیزم مرسی چند روز دیگه شروع میکنم هر روز بی بی زدن رو 😂😂😂😂😂 یا من از رو میرم یا بی بی چک😀😀😀😀 بار اول بی بی نزدم اینقدر حالم بد شد از جواب منفی نمیخوام اینسری هم اون اتفاق بیفته از کم رنگ و پررنگ شدنش میشه تشخیص داد دیگه 

ویهان جان چند سالته؟ من بصورت خاموش دنبالت میکردم و خیلی منتظر بودم تو جواب آزمایش معجزه بشه.   ...

قربونت برم عزیزم

من ۲۲ سالمه

منم به دلالیلی دچار یائسگی زودرس شدم شدم

انشالله که شما نتیجه بگیری و ما خوشحال شیم

نفهمیدی ذخیره تخمدان دونورت چند بود؟روز دوم پریودی چندتا فولیکول داشت؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خیلی خوش اخلاق نیست و توضیح نمیده اما احساس میکنم کارش را بلده. با اینکه هی داره عقب میفته اما میگه ...

خواهر من سال 95رفته بود، به هیچ وجه راضی نبود، دکترش یکی از بهترین های آی وی اف بود که توی مراکز و بیمارستانهای دیگه دوقلو و سه قلو مریضاش باردار میشدن ولی توی رویش از بیست تا آی وی اف، یک نفر هم نگرفته بود، دکترش زنگ زد رویش گفت آزمایشگاه و جنین شناستون افتضاحه، دیگه هم با رویش همکاری نکرد.

اینهمه میخوای هزینه کنی، ازت خواهش میکنم که حواست رو جمع کن و یک مرکز خوب پیدا کن.

خواهرانه بهت گفتم، چون از نزدیک دیدم که خواهرم چقدر آمپول و قرص مصرف کرد ولی اصلا باردار نشد. بعد از یکسال، خودش طبیعی باردار شد

واسه شادی روح داداشت صلوات فرستادم دکتر معروفی بهم معرفی کن 

ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. ببین به نظرم از بین این دکترا خودت تحقیق کن یکیش رو برو. دکتر اسرافیلی. عارفی. علیرضایی مام.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان .م ن تازه با این تایپیک آشنا شدم .لطفا کمکم کنید . خیلی کلافه هستم .  39 سالمه و ذ ...

سلام عزيزم 

منم 39 سالمه ذخيره هم تقريبا 1 هستش و قبلا ميكرو كردم منفي شدم. الان ميرم پيش دكتر رزاقي.دكتر دقيق و با حوصله اي هستش.مخارج بالاست ولي اصلا اين داستان رو عقب نندازين كه ممكنه زمان بر باشه.من خودم سه ساله درگيرشم

ممنونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. ببین به نظرم از بین این دکترا خودت تحقیق کن یکیش رو برو. دکتر اسراف ...

زود بهم نوبت میدن یا دیر بخوام برم چطوری برم مراکز ناباروری تشکیل پرونده بدم هزینه هاشون بالاست ازمایش وچیزا خودمو قبول دارن یان 

سلام به همه خانوما  وقتتون بخیر میخاستم بپرسم طب سوزنی و بادکش قبل انتقال خوبه؟!  آیا ک ...

بچه ها ینی واقعا هیچکس اطلاعاتی نداشت در این مورد منو راهنمایی کنه؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

دوستان دیروز و امروز رو دستمال ترشحات با رگه های قهوه ای دیدم، دیشب هم از حالت تهوع بالا آوردم و امروز میل به غذام‌ کم شده، با ماما صحبت کردم میگه ترشح قهوه ای نرمال هست اگه خونریزی شد برو بیمارستان. کسی با شرایط من بوده؟ الان سرکار نرفتم و سعی کردم بیشتر استراحت کنم

و خدایی که در این نزدیکیست