2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست
بی بی نزدی دختر کی میزنی

پروانه جون درمورد این سوالم اطلاع نداری راهنماییم کنی؟ درمورد خوردن انگور تو این مدت هر روز خوردم الان میگم نکنه بد باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بيمارستانايي كه بخش زايمان و مامايي داشته باشن انجام ميدن فقط به هيييييييچ عنوان اجازه معاينه بهشون ...

چیکا جون سلام خوبی نی نی ها خوبن میگم خوردن انگور اونم هر روز بد نیست؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد نیست نیکاد جون. خوب هم هست البته اگه به اندازه بخوری و زیاده روی نکنی.

مثلا اندازش هر روز اندازه یه خوشه متوسط بخوری بد نیست؟؟؟

پروانه جون درمورد این سوالم اطلاع نداری راهنماییم کنی؟ درمورد خوردن انگور تو این مدت هر روز خوردم ال ...

وایی دختر مبارکا باشه امپولی که بیبی چکو مثبت نشون میده بعد انقال میزنن نونداشتی ببین گلم اصلا نگران نباش من از دکترم پرسیدم گفت همه چیز بخورید فلان وبخورم و فلانو نخورمو نکنی روال عادی زندگیت باشه استراحتت درچه حد بود 

ای ول چقد خوب. خداروشکر. اتفاقا گفتم ب دکترگف نه هزینه اضافه اس. حتما س جلسه رو بیا بعد آز بده. چیک ...

والله من دقیق نمیتونم بگم چون من بار سوم لنفوسیت عددم ۷۳بود تو هربار تزریق ۳۰ تا بالا رفته بود 

شاید برای تو با من فرق داشته باشه

هزینه ازمایش اپکا ک من دادم تقریبا ۳۰۰ تومن بود 

وایی دختر مبارکا باشه امپولی که بیبی چکو مثبت نشون میده بعد انقال میزنن نونداشتی ببین گلم اصلا نگران ...

ممنون عزیزم منظورت hcgهستش؟ نه من نداشتم فقط استرادیول و پروژسترون دارم راستشو بخوای خودم فعلا باور ندارم گفتم چند روز دیکه بزنم ببینم پر رنگ میشه چی بگم الان چند نفر بهم گفتن چرا خوردی انگور خوب نیست ولی مرکز اصلا درمورد خورد و خوارک هیچی نگفتن منم تغذیمو مثل قبل ادامه دادم الانم فصل انگوره منم دوست دارم میخوردم ادمو نگران میکنن درمورد استراحت فقط عادی بود مطلق نبودم

ممنون عزیزم منظورت hcgهستش؟ نه من نداشتم فقط استرادیول و پروژسترون دارم راستشو بخوای خودم فعلا باور ...

پس مطمین باش مثبتی مبارکت باشه به حرف اون بعضی هام گوش نکن گوارایه وجود خودتو نینیت

اصلا نگران میوه و خوراکی نباش، هیچ ضرری نداره.

آیییی خدا خیرت بده خیالم راحت شدد ممنون انشاالله شمام به سلامت زایمان کنی و نینی تو بغل بگیری 

پس مطمین باش مثبتی مبارکت باشه به حرف اون بعضی هام گوش نکن گوارایه وجود خودتو نینیت

ممنون عزیزم تا ببینم خدا چی میخواد و اینکه آزمایشمم مثبت بشه برام دعا کن عزیزم انشاالله خودتم زودی گل پسرتو بارداربشی

چند تا انتقال داادی خراش اینا نداشتی

دو تا هچینگ شده نه هیچی نداشتم

سلام من حنین فریز دارم، بنظرت تعیین جنسیت میکنن؟ سه روزه ان. هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه؟ مثلاً هز ...

سلآم ننه سهیلا خوبی ؟  

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸