2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیززممم  باران جون اگه جنین نداری  ای وی اف بعدی نمیتونی بیا ایران اینجا ارزونترم هست

نه جنین ندارم. اینجا هم از ۴۰ سالگی همه هزینه ها ازاده، که خیلی گرون در میاد.

دیگه اینجا انجام نمیدم و واسه درمان دلم میخواد بیام ایران. ولی ایران هم از یه طرف نگرانم که دارو گیرم نیاد و از طرفی همسرم همکاری نکنه😔

سلام عزیزان دلم حال چطوره خوبین بعد چندد ماه اومدم نمیدونم دوستان قدیمی کسی هست یانه دلم براتون واقعا تنگ شده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چندسالتونه ؟تحت نظر بیمارستان صارم بودی؟

۳۵ سالمه عزیزم، من همدان میرم بیمارستان فاطمیه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گلم اگ خونش سیاه یا قهوای بوده هماتومت دفع شده

ابله سیاه بود از دیروزم قطع شده بود ولی امروز از صبح دلدرد داشتم زیر شکمم انگار منقبضه تااینکه الان دوباره لک دیدم😭😭😭

نه من نمیتونم سه هفته صبر کنم باید همین هفته بزنم. چون قانون واسه کسانی که هنوز واکسن نزدند داره سخت ...

درسته اونجا براي هر جايي بايد پي سي آر منفي ارائه بدين و فكر ميكنم ديگه رايگان هم نيست.

ايشالله ميزني و با خيال راحت مياي و روحيتون عوض ميشه

شما چجوری واکسن میزنین مگه به سن ماها رسیده۳۴ سالمه

در ضمن الان تو سايت بالاي ١٨ سال مي تونيد ثبت نام كنيد .اگر تهران هم هستيد تو پارك قيطريه و سوله بحران شهرك اكباتان براي بالاي ١٨ سال با كارت ملي واكسن سينوفارم دارن ميزنن