2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
تخمک داری یا جنین  ؟ هیچ کار  الان همه جا میکرو میکنن تخمک و اسپرم میچسبونن به هم خودشون ، ...

تخمک دارم. روز تخمک کشی شوهرم نتونست نمونه بده دکتر احمقم هیچ کاری نکرد فقط تخمک فریز کردم. فرقی نمی کنه کجا میکرو انجام بشه؟ یا مهمه دکتر و مرکزش؟

تخمک دارم. روز تخمک کشی شوهرم نتونست نمونه بده دکتر احمقم هیچ کاری نکرد فقط تخمک فریز کردم. فرقی نمی ...

عرفان دکترت کیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس رنگی معمولا قبل ای وی اف میگیرن میخان بفهمن لوله هات باز یا بسته ،،، بچه ها هر کی میتونه اینو جو ...

هیچ دکتری بهم نگفته عکس رنگی بگیر. فقط مام اینو بهم گفتن. توی اندو که مشخصه لوله ها بستن. مخصوصا من که اندوی شدید هم دارم. من فوبیا دارم نسبت به معاینه و سونو داخلی. چه جوری عکس رنگی بگیرم آخه؟😥

تخمک دارم. روز تخمک کشی شوهرم نتونست نمونه بده دکتر احمقم هیچ کاری نکرد فقط تخمک فریز کردم. فرقی نمی ...

نزدیکی میکردین ما همش با نزدیکی نمونه میدیم  کل این یازده سالو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
هیچ دکتری بهم نگفته عکس رنگی بگیر. فقط مام اینو بهم گفتن. توی اندو که مشخصه لوله ها بستن. مخصوصا من ...

نه اندو  ممکنه بازم باشن حتی شدید 

عرفان مرکز گرونیم هست  چرا اینجوری شد ازتو اخه ، کاش یه کم پرسجو میکردی قبلش 

نزدیکی میکردین ما همش با نزدیکی نمونه میدیم  کل این یازده سالو

عرفان خیلی مزخرفه اصلا به ما نگفتن نزدیکی ما هم بار اول بود فکر کردیم مثل آزمایش اسپرمه و اصلا حرفی از نزدیکی نزدن شوهرم معمولا آز اسپرم توی مرکز نمی تونه بده و چند دقیقه هم بیشتر به عمل من نمونده بود خلاصه بعد اینکه کلی استرس به من و همسرم وارد شد تازه گفتن باید نزدیکی می کردین که باز ما اونقدر عصبی و تحت فشار بودیمکه نشد. حتی اورولوژ هم نداشتن که با جراحی نمونه از همسرم بگیره!!!!خدا ازشون نگذره. من با اندو و ذخیره کم الان فقط 6تا تخمک فریز دارم که نمیدونم اصلا تبدیل به جنین میشه یا نه!

عرفان مرکز گرونیم هست  چرا اینجوری شد ازتو اخه ، کاش یه کم پرسجو میکردی قبلش

من به دکترم اعتماد کردم اونم فقط عرفانه. حتی یزد هم رفتم ولی نمیدونم چرا گفتن برو همون تهران. شاید چون اونجا عمل کرده بودم اینو گفتن

نه اندو  ممکنه بازم باشن حتی شدید

واقعا؟آخه من میگم اگر باز بود شاید طبیعی می شدم. 3ماه بعد از عملم علائم بارداری داشتم اما بعد یه هفته تاخیر پریود شدم. میگمشاید اون موقع به خاطر لاپاراسکوپی باز بوده لوله ها و بعد بسته شده باز

من از اولش نه لکه بینی داشتم نه خون ریزی فقط دکتر سونوم کرد تو  سونو معلوم شد بعد دکتر گفت اگه ...

چه دکتر با فکری

دمش گرم

من رفتم سونوی شکمی خارج مرکزم

پیش دکترم نبودم

جوری ب خاطر هماتوم ترسوند ک انگار بچه داره کنده میشه😢

خدا کنه چهارشنبه برم دکتر منم همینجوری خیالمو راحت کنه

هیچ دکتری بهم نگفته عکس رنگی بگیر. فقط مام اینو بهم گفتن. توی اندو که مشخصه لوله ها بستن. مخصوصا من ...

برو ابن سینا با بیهوشی بگیر

چون ماها که چسبندگی داریم عکس دردناکه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عرفان خیلی مزخرفه اصلا به ما نگفتن نزدیکی ما هم بار اول بود فکر کردیم مثل آزمایش اسپرمه و اصلا حرفی ...

عزیزممم واقعا اینا چجوری میخان جواب خدا رو بدن اره شرایط نمونه شوهر سخت ترین مرحله هست