2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزیزم شماره دکتر زرنانی رو بهم میدی لطفا

۸۸۱۹۵۷۵۹

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره تبریزم من تاحالا هرمشکلی داشتم رفتم پیش دکتر حضرتی دکتر با مسولیتی هس اما از آثارشان دقیق خبر ن ...

اره دکتر خوبی هستن. منم چند بار ویزیت شدم باهاشون. من اسفند انتقال اولم منفی شد. آزمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک و.. انجام دادم . الان چون آپکا پایین اومده برام دارم لنفوسیت تراپی می کنم. منتظر اینم که سه جلسه تموم بشه ببینیم تغییری می کنه و بالا میره ان شاالله یا نه. بعد اون میرم برا انتقال ان شاالله. اخرین فرصتمه فقط دو تا جنین دارم کلا.

شما تازه شروع کردین؟ ان شاالله با اولین انتقال مثبت بشین و بمونه براتون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انتقالت کیه؟ منم به موسی پور گفتم میخوام ادامه درمانم با شما باشه اونم.گفت باشه اگه نیوف ...

ان شاالله با سلامتی و موفقیت عزیزم.  

والا معلوم نیس. فعلا که هی میپیچه به هم همه چی. احتمال زیاد دو ماهم عقب افتادم. دیروز اولین جلسه لنفوسیت تراپی رو رفتم دکتر گف 3 جلسه باید برم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره دکتر خوبی هستن. منم چند بار ویزیت شدم باهاشون. من اسفند انتقال اولم منفی شد. آزمایش ایمنی و انعق ...

انشالله همه چی خوب پیش میره براتون و زودی مامان میشی

بله من و همسرم فقط مکمل و استرادیول خوردم فردا میرم ببینم چی میشه

راستی قبل تخمک کشی تغذیه یا کار خاصی انجام دادین؟؟؟ 

امسال میکوبم 

راستی بچه ها من چون فکر می کردم ماه پیش انتقال بدم دو بسته استرادیول خریدم البته 1 میل هست. اونم تا ماه دهم میلادی تاریخ مصرف داره. اگه کسی خواست بخره در خدمتم. میترسم انتقالم دیر بشه تاریخش بگذره . حیفه

عزیزم شماهم هماتوم داشتید؟؟ لکه بینی داشتی یا خونریزی چون من یه بارخونریزی کردم بعد شد لکه بینی ازد ...

من از اولش نه لکه بینی داشتم نه خون ریزی فقط دکتر سونوم کرد تو  سونو معلوم شد بعد دکتر گفت اگه خون ریزی داشتی نترس به خاطر همین لکه خون پشت جنینه فقط شیاف اضافه کن وامپول پروژسترون بزن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ما هنوز تخمک کشی نکردم دو ماهه دارو میخورم امروز پریود شدم با دو روز تاخیر فردا میرم مطبش 

ان شاالله با سلامتی و موفقیت کلی تخمک تپل مپل داشته باشی

انشالله همه چی خوب پیش میره براتون و زودی مامان میشی بله من و همسرم فقط مکمل و استرادیول خوردم فردا ...

ان شاالله عزیزم. ان شاالله برا هممون.

دوستان اینجا توصیه های خیلی خوبی کردن وقت کردی بخون. متاسفانه یادم نیس چیا مصرف کرده بودیم اون موقع.  

استرادیول خارجی میگیری یا ایرانی؟؟؟

نه برا من ایرانیه. تو انتقال قبلی هم ایرانی خوردم. نمیدونم اونم تاثیر داشت یا اثر چیه کلا ضخامت رحمم بالاس معمولا. نمیدونم چرا

ان شاالله عزیزم. ان شاالله برا هممون. دوستان اینجا توصیه های خیلی خوبی کردن وقت کردی بخون. متاسفانه ...

باشه ممنون

از دکتر پرسیدم تغذیه ای چیزی لازمه گفت نه همون طبق روال عادی باش

اما ماه قبل ال دی خوردم ک با بدنم نمیسازه باعث شد یه هفته زود پریود بشم این ماهم شاید بخاطر استرادیول دو روز تاخیر کردم😐😐😐

امسال میکوبم 
نه برا من ایرانیه. تو انتقال قبلی هم ایرانی خوردم. نمیدونم اونم تاثیر داشت یا اثر چیه کلا ضخامت رحمم ...

اگه شرایطم خوب باشه چند روز بعد تخمک کشی انتقال میدن؟؟؟

امسال میکوبم