2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
دقیقا،،بنظرت وقتی میگه ۹۰ درصد بازم احتمالش هست اشتباه کرده باشه؟من همش حس میکنم دکتر فقط میخاست ازس ...

نمیدونم بخدا

اینکه میگی پشتش بود احتمالش هست از ر ستون فقرات الکی یچیز گفته باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام گلم، نمی دونم خدا کنه، بیشتر از 20 روزه لکه قهوه ای دارم هرچی هم رفتم سونو هماتومه محکم سرجاش چ ...

دوز پروژسترونت چجوریه؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بعد از تزریق فشار نده پنبه رو، کمپرس نذار هیچی  کبودی هست راستش، با رعایت اون موارد کمتر ...

عزیزم هپارین رو دکترم گفت میشه روی ران زد منظورش کجای ران میشه؟ برای منم کلا شکمم کبود من دو سال پیش که هپارین داشتم اصلا اینجوری کبود نمیشد ولی الان افتضاح 

مرسی عزیزم ان شاالله شما کدوم مرحله هستین؟

من چهارشنبه پیش پانکچر کردم ۱۳ تا تخمک برداشتن از اون ۱۳ تا ۳ تا سه روزه یه دونه بلاست فریز کردن برام جنین شناس می‌گفت ما انتظارمون خیلی بیشتر بود ولی بیشتر جنین هات تو تقسیم دو یا سه میموندن حالا باز خدا رو شکر این دفعه جنین داشتم سال ۹۶ یه دونه جنین هم نداشتم الآنم که سه روزه ها گرید متوسطن 

دوز پروژسترونت چجوریه؟

روزی دوتا دوفاستون، دوتا شیاف پروژسترون 400 که مقعدی میزارم، آمپول پروژسترون یک روز درمیون دوتا با هم

حالا بخاطر سرویکس گفت روزی سه تا دوفاستون، شیاف همون روال قبلی، ولی الان دیگه خودم واژینال میزارم، آمپول پروژسترون قطع کرد بجاش آمپول پرولوتون هفته ای یه دونه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
روزی دوتا دوفاستون، دوتا شیاف پروژسترون 400 که مقعدی میزارم، آمپول پروژسترون یک روز درمیون دوتا با ه ...

آهان پس خوبه پروژسترونت

نه عزیزم ربط به هماتوم نداره دکتر من کلا دوقلوهارو سرکلاژ میکنه من جفتمم پایین

ینی امکان داره منم بکنم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ببخشید میتونم بپرسم علت میکروتون چیه اگه مشکلی ندارید؟

عزیزم من و همسرم مشکلی نداشتیم... 

رحمم پولیپ داشت قبل انتقالم اول عمل کردم ماه بعدش ک همین ماه باشه برام انتقال دادن

از ده تا تخمک هفت تاش جنین شد... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام گلم، نمی دونم خدا کنه، بیشتر از 20 روزه لکه قهوه ای دارم هرچی هم رفتم سونو هماتومه محکم سرجاش چ ...

اخه من هماتومم خیلی بزرگ بود تقریبا نصف رحممو گرفته بود 

۳بار خونریزی شدید کردم رنگ سیاه بعد ک رفتم دیدم هماتومم بوده البته همچنانم لک قهوای دارم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ینی امکان داره منم بکنم

نمیدونم عزیزم بستگی به شرایطت و دکترت داره

عزیزم هپارین رو دکترم گفت میشه روی ران زد منظورش کجای ران میشه؟ برای منم کلا شکمم کبود من دو سال پیش ...

سلام عزیزم منم هپارین دارم بهم گفته بودن به بازو بزنم یه هفته زدم هر دو کبود شدن تو نت محل تزریق امپول زیرجلدی رو سرچ کردم دیدم عضله خارجی ران رو هم نشون داده دیگه الان یه هفته ست تو ران میزنم باز کبودم بشه دیده نمیشه. الان یه هفته ست کبودی بازوم نرفته

شما هم بزن تو ران شکم خیلی اذیتت میکنه