2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
قربونت عزیزم، ایشالله اینجوری که من خوشحال شدم شما وتموم منتظرا همه خوشحال بشید وخدا بهتون نی نی سال ...

مرسی شمیم جان 

ایشاالله ایشاالله 🤲 🤲 🤲 🤲 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلامت باشی عزیزم اره دیگه 😍😍

مبارکت باشه گلم انشاالله سلامت به دنیا بیاریشون😍😍😍😍من عاشق دوقلو دخترم دعا کن خدا به من بده 

به هممون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم  اولین باره خیلی ترسیدم لخته نیست انگار خونه ی مقدار هم زیر دلم درد میکنه دکتر اس ...

تو برگه ای که تو رویان بهم دادن نوشته بود اگر خونریزی دیدین آمپول پروژسترون رو دو تاش کن چون من آمپول مصرف میکنم، کسانی که رویان میرن در صورت لزوم اگر شب باشه باشه و دسترسی نداشته باشن به رویان با بیمارستان آرش تماس بگیرن یا به اونجا مراجعه کنن... 

الان شما چی مصرف میکنید؟! 

مبارکت باشه گلم انشاالله سلامت به دنیا بیاریشون😍😍😍😍من عاشق دوقلو دخترم دعا کن خدا به من بده  ...

سلام عزیزم خوبی چه خبر 

ایشاالله خدا بهت میده دو تا دختر ناز 

دعام کن فردا آزمایشمه

وااای عشقه دختر مبارکت باشه خداوند حافظ خودتو و جوجه هات باشه برای منم دعا کن فردا آزمایش مه...  ...

ایشالا مثبتی منم امروز رفتم سونو همه چی اوکی بود ولی روحیه انتقال ندارم ابان ماه میرم دوباره شاید قسمت این سه تام جنینامه زندگی کنن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم گلم. دکتر شما راهکارش چیه پس؟ ممنون میشم دعا کنین از این مرحله بگذرم منم

به من سرم آی وی آجی دادن. آپکام ۱۰ بود. anti tpo 118 بود. بقیه فاکتورام اوکیه

انشالله باردار میشی امید به خدا. اینجا دو تا از بچه ها با آپکا پایین بدون سرم باردار شدن. تازه یکیشونم دوقلو داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم خوبی مبارکت باشه  منم روز چهاردهم فردا آزمایش دارم میشه از علائمت بگی؟!

سلام عزیزم فدات بشم انشالله که هردو مثبتیم

من در کنار نفخ و یبوست و حساسیت سینه، علامت بارزم اینکه از روز هفتم انتقالم درد پریودی شدید دارم تا همین امروز، روزی دو سه بار هر بار ده دیقه طول میکشه ول میکنه دردام هم در زیر ناف و استخوان شرمگاهی و کشاله ران ها و مچ پا و کف پاهام هست ولی دو روزه شدتش کمتر شده

من پارسال یه بارداری پوچ داشتم اونم علائمش همینطور بود فقط یک هفته طول کشید دقیقا هفته ای که باید پریود میشدم الانم دقیقا همینطورم فقط دردام یکم طولانی تره. خیلی نگرانم اینبارم پوچ بشه یا خارج رحمی

به من سرم آی وی آجی دادن. آپکام ۱۰ بود. anti tpo 118 بود. بقیه فاکتورام اوکیه انشالله باردار میشی ا ...

سلام ببخشید فقط برای tpo بالا براتون آی وی جی تجویز کردن دکترتون کی هستن؟

خدای من معجزه ای کن برایم به وسعت زره ای از عظمتت❤
تو برگه ای که تو رویان بهم دادن نوشته بود اگر خونریزی دیدین آمپول پروژسترون رو دو تاش کن چون من آمپو ...

من یک دونه آمپول پروژسترون استفاده می کردم

یک دونه شیاف

الان زنگ زدم مامای بیمارستان رسالت گفت یک شیاف الان بذار

گذاشتم

نمیدونم کار درستی کردم الان موندم

اخه خونریزیم مصادف شد با آمپول پروژسترونم نمیشد یکی دیگه اضافه کنم تا فردا صبحش

دردم دارم کمی ...تو واژنم و زیر دلم خیلی ترسیدم

ایشالا مثبتی منم امروز رفتم سونو همه چی اوکی بود ولی روحیه انتقال ندارم ابان ماه میرم دوباره شاید قس ...

توکل به خدا هر چی خیره برای هممون پیش بیاد... 

من یک دونه آمپول پروژسترون استفاده می کردم یک دونه شیاف الان زنگ زدم مامای بیمارستان رسالت گفت یک ...

عزیزم کاش یکی ازبچه ها که وارد هست بیاد و جوابتو بده من که اصلا هیچ اطلاعی ندارم فقط میتونم برات دعا کنم

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیزم فدات بشم انشالله که هردو مثبتیم من در کنار نفخ و یبوست و حساسیت سینه، علامت بارزم اینکه ...

عزیزم ایشاالله اینجوری نمیشه 

برای منم دردام چند ثانیه میگیره ول میکنه از غروبم بهتر شدم

از دیروز کم اشتها شدم 

ولی تهوع ندارم درد سینه هم خیلی کم... نفخ دارم ولی یبوست نه، 

توکل بر خدا ایشاالله که هر چی خیرمون توشه پیش بیاد

شما چند سالتونه چند تا جنین انتقال دادین؟! 

من یک دونه آمپول پروژسترون استفاده می کردم یک دونه شیاف الان زنگ زدم مامای بیمارستان رسالت گفت یک ...

توکل بر خدا،

ایشاالله چیزی نمیشه 

فقط آرامش تو حفظ کن عزیزم... 

سلام بچها من دلم طاقت نیورد رفتم واسه جنسیت الان اومد گفت احتمال ۹۳ درصد هردو دخترن🤩🤩🤩ایشالله قسم ...

ای جاااااااااان ،🤩🤩🤩🤩🤩🤩خدا براتون نگه داره انشاالله قسمت همه ی منتظرها