2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
انشاالله عزیزم  به نظرم نوع سیکل هم مهمه من با داروی خارجی و سیکل کوتاه ۷ تا تخمک داشتم ولی ...

واقعا؟ از کجا شنیدین رایگان شدنو؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام منم دقیقا مثه شما هستم. جنین سه روزه انتقال دادم.روز دهم بی بی زدم منفی شد. شنبه باید برم آزمای ...

عزیزم منم علائم زیادی ندارم

راستش منم هیچ امیدی ندارم

فقط مگر معجزه شه

ببی چک بتا ۲۵ رو تشخیص میده

اگر لانه گژینی ام کرده بود لااقل باید الان بتامون ۲۵ میبود

انتقال چندمته گلم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با این که جنیـــن بلاست داشتــم روز 15 زدم الان که منفـــی شده اگه نینی تو دلت باشه تا روز آزمای ...

میدونم گلم زود زدم

ولی باید بی بی یه هاله مینداخت دیگه😥

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
انا جون از صبح تا حالا شاید ۷ بار رفتم دسشویی مقدارشم کم نیس که بگم شاید عفونته جالبه که امروز مای ...

عزیزم بعید میدونم حای نگرانی باشه اما به دکترت بگو نیاز باشه تست ادرار برات مینویسه..... 

خودتم حواست باشه چه قدر آب میخوری و حدودا چه قدر حجم ادرارته اگه اختلافشون خیلی زیاد باشه جای بررسی داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  بچه ها من امروز روز ۱۳ سیکلم بود و ضخامتم ۵. هم هر روز لوبیا سبز می خورم و هم پیاده روی ...

عزیزم والا عزیزم دوستانی که مشکل داشتن پیاده روی هم میدونم براشون خوب بوده.... 

استرادیول خارحی داری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ا.پسرنرماله انا جونم.بعدش راحت کم کردی؟شکمت زودی رفت تو؟

عزیزم والا من کلا شکم دارم و بعد زایمان شکمم نرفت.... 

البته نمیدونم در چه حدی مد نظرته اما خوب صاف نشد شکمم یعنی معلومه لااقل نسبت به قبل بارداریام عملا شکم دارم.... 

عزیزم من حین شیردهی هم زیاد شدم.... 

اما بعد اتمام شیردهی فقط شام رو حذف کردم و وزن کم کردم..... 

17-18 کیلو کم کردم بعد شیردهی زایمان دوم..... 

بعد اوکی هم 10-12 کیلو کم کردم.... 

ممنون عزیزم نمیدونین شرایط آز تیرویید چیه؟ ناشتا؟ یا بیداری؟ یا چی؟ بعد از زمان قرص لووتیروکسین می ...

عزیزم من میخورم قرص رو.... 

حتی یادمه دکتر برای عمل هم میگفت ناشتا قرص لووتیروکسین رو با دو قلوپ آب بخور بیا.... 

یعنی تا جایی که میدونم نیاز نیست قطعش کنی..... 

فکر کنم ناشتایی نداره.... 

اگه فقط تیروئید اما احتیاطا بپرس.... 

@زینبی_بابا    

چیکا جون میگم من سالی دوبار یکبار اول پاییز یکبار اول بهار یهو سرفه های شدید میزنم‌دکتر آلرژیم رفتم ...

نميدونم والله فداتشم فكر نميكنم احتمالن همون الرژي هستش نميدونم به ايمني ربط داره يا نه

خداياشكرت....❤️ 
واقعا گلم ؟ اینقد ترسیدم این کوچیکه ی هفته ام دیرتر قلبش تشکیل شد  کلا دورش بگردم فک کنم تنبل ...

اره عزيزم براي منم دقيقا همينطوريه. اتفاقا اون يكي تيز تره خيالت راحت😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
موندم حالا چیکار کنم بیفته کورتاژ خیلی میترسم😭😭😭😭

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 

خیلی سخته واقعا

داروهات رو که باید قطع کنی، زعفرون و چیزای قاعده آور باید بخوری ولی نه زیاد، چون همون دمنوش ها هم زیادش خطر داره 

از پله ها باید بپری پایین، طناب زدن و این چیزا کمک میکنه

کاچی درست کن حتما، ادویه زایمان بخر تو غذاهات بریز

ان شاء الله به کورتاژ نمیرسی، دور از جون اگر یه درصد مجبور شدی جای خوب انجام بده عوارض نداره

نه عزيزم ....اين سونوي روز ٢٧ پريودمه ....من ابان انتقال دارم ..به خاطر همين دكتر فرستاد واسه سونو . ...

داروهای سیکل انتقال هستن

نوشته بود تخمدان ها کوچکتر از حالت نرمال هستن، اهدایی داری میگیری؟ 

و نوشته بود هیسترو نیاز هست 

سلا خوشکل خانوم فکر کنم تقریبا انتقالمون با همه وایی چه خ‌وبه اینجا هم درد خیلی داره منم فردا نوبت د ...

سلام عزیزدلم انشاءالله که نتیجه برات عالی باشه 🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیز دلم سلامت باشی. جواب آزمایش انعقادی آماده بشه. ویزیت باید بشم تصمیم گیری بشه. همچی خوب باش ...

انشاءالله که خیره برات عزیزدلم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍