2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
ببین دکتر به من گفت مفید بخور اما کم بخوری هم ایراد نداره.مثلا عدسی خوراک لوبیا گوشت و مرغ ماست دوغ ...

اره دوروزه اومدم خونه مامانم بهم میرسه خونه خودمم حال ندارم پاشم سعی میکنم بخوابم نخورم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم والا الان خیلی روال کار رو نمیدونم ولی اون زمان با آزمایش‌ها من رفتن داروخانه شهید کاظمی پروند ...

سلام عزيزدلم خيلي ممنون كه جواب دادي.....يعني من الان به دكترم بگم تو دفترچه نسخه بنويسه برام بعد برم داروخانه شهيد كاظمي بگم برام پروندخ تشكيل بدين؟......عزيزم ميدوني قيمت سه تاش چقدر ميشه؟........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌عزیزم یادمه شما گفتی روز انتقال آب انبه خوردی میخواستم‌ ببینم با شیر درست کردی یا آب ممنون میشم ...

ببخشید دیروز خوندم پیامتو نمیدونم جواب دادم اومد یا نه نگاه کردم دیدم چیزی ننوشتم

والا من بدون شیر و هیچی انبه رو پوستشو بکن هسته رو بگیر بریز تو مخلوط کن یخورده سفت میشه یه کوچولو اب اضافه کن راحت بریزی تو بطری بعد دیگه از خونه تا مرکز یه لیتر خوردم اب انارم چون به فصلش نخورد شرکتی تکدانه خریدم

رو سالادم رب انار ریختم

پاچه صبح انتقال و فردا صبحش

عصرش پای مرغ

سوپ جو

ماکارونی

لوبیا پلو

نودالیت

فرنی شیر و نشاسته

اب انارم میخواستم بخورم توش دوقلشق نشاسته حل میکردم

فالوده 

سمنو

البته بگم اینا تا ۵ روز بود دیگه بعدش هرچی خواستم خوردم حتی جوجه و ته چین روز هفتم که دیدم مثبته همه چی میخوردم

مویز و گردو و پسته و بادوم میخوردم

دیگه اوایلش تا ویارت شروع نشده خوب بخور چون من همون با لذت غذا خوردنام بود از ۸ هفته فقط ۵ ۶ تا قاشق برنج خوردم هیچی نتونستم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم والا الان خیلی روال کار رو نمیدونم ولی اون زمان با آزمایش‌ها من رفتن داروخانه شهید کاظمی پروند ...

عزيزم سرمها رو كدوم بيمارستان ميزدي؟.....ميگن سه يا چهار ساعت هم طول ميكشه درسته؟از كرونا ميترسم زياد بيمارستان بمونم به نظرت كدوم بيمارستان برم؟

عزيزم سرمها رو كدوم بيمارستان ميزدي؟.....ميگن سه يا چهار ساعت هم طول ميكشه درسته؟از كرونا ميترسم زيا ...

من بیمارستان بقیه الله رفتم طبقه ۷ بخش شیمی درمانی 

اقای سبحانی یا مرادی میری برات میزنن فوق العاده تمیز همسرتم میتونه پیشت بشینه صندلی راحت داره اتاقک اتاقکه 

من ۱۱ وصل کردم حدود ۳تیم تموم شد ۳تا ای وی ای جی چون قبلشم یه سرم میزنن

دقیقا منم فشار میدم درد میگیره... 🤣 ببین به چ روزی افتادیممم خداا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا سر این بچه ها خل نشیم خوبه😂😂

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ببخشید دیروز خوندم پیامتو نمیدونم جواب دادم اومد یا نه نگاه کردم دیدم چیزی ننوشتم والا من بدون شیر ...

مرسی عزیزم آره دیروز فقط لایک کردی ممنونم که جواب دادی. انشالله مامان بشم ویار هم میذارم روی سرم البته میدونم که سخته ولی شیرینه 🥺. همه اینا رو انجام میدم انشالله که خیر باشه برام. خدا نی نیتو برات حفظ کنه❤❤❤

راستی فرنی شیر و نشاسته رو توش شکر هم میزدی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه بابا گلی نگرانش نباش  عزیزم دوست داره بهش توجه کنی 😍😍😍😍 تو خواب هم بچه ها کلا زیاد تکو ...

سلام زينبي جونم ...خوبي ايشالله؟عزيزم صفحه ٢٣٣٣٦ برات ي پيغام گذاشتم كه عكس سونوي روز ٢٧ پريودمه .....ميشه بي زحمت ي نگاه بكني ؟اونجا هركاري كردم تگت نتونستم بكنم .....الان هم هركاري ميكنم عكس سونو لود نميشه .....هدا خيرت بده ايشالله

مرسی نغمه ی عزیزم..انشالله ب زودی زووددد خبر بارداری شما رو بشنوم و کلییی ذوق کنم🤗🤗🤗

مگه منفی شدی روز چندی😞😞😞

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
تبسم الان تو نت میخوندم اونایی که افت بتا دارن بیشتر بارداری شیمیاییه که بیشتر به بخاطر عفونت جنین ب ...

عزیزم نمیدونین اگه عفونت باشه تو هیسترو نشون میده یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نمیدونین اگه عفونت باشه تو هیسترو نشون میده یا نه؟

نمیدونم من برا عفونت از داده بودم نداشتم ولی 4انتقالم شدید سرماخوردم قرصم نخوردم

ازمایش ایمنی چن شد هزینش ?

شما مشکل خاصی داشتین که هیسترو نوشت برات یا خودت گفتی منم اخرین شانسمه بگم بنویسه برام

ببخشید سوالم زیاد شد😘😘

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

[QUOTE=206243789]سلام عزیزم بله حق با شماست دکتر نمیدونست البته منم نمیدونستم دارم مرتکب چه اشتباه بزرگی میشم اینم یه ...[/QUOTE اشکال نداره عزیزم تو که خبر نداشتی مقصر نیستی خودت و نگران نباش اینقدم خودتو سررنش نکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏