2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزیزمــ منم یکی دو روز پاهام یخ می زد مطمئنی از سرمای هواستـــ؟ نگران نباش هرکاری که از دستت برم ...

اخه هنوز زوده واسه اینکه بگم ممکنه به خاطر لانه گزینی باشه! تازه روز ۵ هستم.

راستش هوا که سرد شده ولی همسرم میگه اونقدر سرد نیست و بخاطر اینه که من تحرک ندارم، ولی من تحرک زیاد دارم، حتی امروز دو ساعت پیاده رفتم بیرون. البته من هم لباس گرم پوشیدم و هم زیر پتو هستم و پام هم روی زمین نیست روی مبل دراز میکشم، باز هم سرده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر عالی😍 مرسی عزیزم

سلام عزیزم. با دکتر اینونولوژی صحبت کردن گفتم پریدنیزول لازم نیست گفت مثل اینکه کسی فشار خون داره یهو ۵ تا قرص بدی افت فشار می کنه گفت هم دکتر روماتولوژی که رفتی و هم دکتر مشایخی بسیار دقیق هستن بهشون اعتماد کن

خدایا شکرت
سلام عزیزم. با دکتر اینونولوژی صحبت کردن گفتم پریدنیزول لازم نیست گفت مثل اینکه کسی فشار خون داره یه ...

بعضی بچه ها بخاطر مشکلات ایمنی بجای پردنیزولون، هیدروکسی مصرف میکنن

فکر کنم هردو کورتونن و یه کار انجام میدن

شاید منظورش اینه دیگه هیدروکسی داری نیاز ب پرد نیست. درست میگم؟ چون همون یه فاکتوری که یه کوچولو بالا بود مربوط به ایمنی بوده دیگه

منم ده روزی هیدروکسی خوردم ولی بخاطر اینکه درموردش مطلب خوندم ک ممکنه ب شبکیه اسیب بزنه دارم قطعش میکنم

دکتر درست میگه مصرف بی رویه و خودسرانه این داروها بیشتر کار میده دستمون

مرسی ک منو در جریان گذاشتی

حالا هیدروکسی میخوری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم تحرک همسرم صفر بود تسه شد

پس مشکل دیگه ای مثل کم بودن تعداد و مورفولوژی پایین نداشته خداروشکر

درسته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعضی بچه ها بخاطر مشکلات ایمنی بجای پردنیزولون، هیدروکسی مصرف میکنن فکر کنم هردو کورتونن و یه کار ا ...

بله هیدروکسی روزی یک عدد میخورم. فکر کنم هیدروکسی کورتون نیست. پریدنزول قند بالا میبره منم پیش دیابتم ممکنه بخورم قندم بالا بره. برا همین اصلا سر خود نخور. من اینو نمی دونستم دکتر امروز به من گفت

خدایا شکرت
الهی آمین من روز ۱۳ آزمایش دادم بتام ۲۵۰۰

سلام خوبی ساراجون 

نی نی خوبه دلدردت خوب شد عزیزم باز شما یه بار رفتی سونو نی نی رو دیدی من که هنوز ندیدمش همش فکر میکنم ببینی هست نیست ؟؟