2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
پزشک روماتولوژی روزی ۱ عدد گفته ولی گفت طولانی مدت مصرف بشه. با ایمونولوژی رویان هنوز ویزیت نشدم . ف ...

من فکر کنم هیدروکسی برای درمان روماتیسم خوبه و برای لانه گزینی جنین اینو نمیدن. نت سرچ کردم درمورد پردنیزولون نوشته بود برای سرکوب ایمنی بدن هست ولی هیدروکسی برای روماتیسم

من دو هفتس بخاطر انتقال سرخود دارم هیدروکسی میخورم 😭 بنظرم قطعش کنم بهتره فقط پردنیزولون که دکتر برام تجویز کرده رو بخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چه خبر کی میری برای انتقال؟  من وقتی ال آرژانتین میخورم خیلی تخمدان اذیت میکنه تو ه ...

سلام‌ جونم. اتفاقا کارت داشتم میخواستم تگت کنم. نه من اصلا اذیت نمیشدم روزی دوتا میخوردم ۱۰ روز آخر هم ۳ تا میخوردم هیچی احساس نمیکردم مطمینی از اینه؟ ببخش ولی شما از وقتی آمپول میکرورلین زدی یبوست نشدی؟ من اصلا سابقه یبوست نداشتم ولی دقیقا از زمانی که اینو زدم همش هستم. 

من اولین آمپول رو سه پریودم زدم دکترم گفت یه پریود میشی و بعد دومی نمیشی من موعدم رد شد و پریود نشدم دومی رو هم زدم بی بی چک هم زدم منفیه. زنگ زدم دکترم گفت اگه تا چند روز دیگه پری نشدم برم پیشش. من شاید آبان آذر بیافته انتقالم چون باید بعد این آمپول پری بشم برم مثل شما نیستم که بدونه پریود برم واسه انتقال. شما چیکار کردی پریود شدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید میشه موردهای دیگتم بگی من ۱۵ روز دیگه شایدم زودتر انتقالمه میخوام همه چیزو رعایت کنم لطفا راه ...

بله عزیزم حتما 

اتفاقا مبخواستم بگم از این به بعد انتقال های منفی هم بیایم و درمورد اینکه چرا منفی شدیم حرف بزنیم

مثلا  یه مورد اینکه من ساعت تزریق و شیاف ها رو.واقعا رعایت نکردم،تزریق پروژسترونم اصلا اروم نبود و.گاهی چند قطره هم هدر میدادم

مورد دومی که  مطمعنم تاثیر داشت و خیلی بابتش ناراحتم و عذاب وجدان دارم اینه که معذرت میخوام ا ر ض ا شدم و بعدها خوندم که میتونه باعث منفی شدن باشه من فقط فک میکردم بازم معذرت میخوام د خ و ل تاثیر متفی داره اما انقباضات رحمی هم موثره البتهههههه دوستانی که تو خواب واسشون پیش اومده یا میاد نگران نباشن اون طببعیه...

مورد سوم هم سنگین خیلی بلند کردم و اصلا موقعیت استراحت حداقل برای سه روز اول که خیلی هم مهم هست رو.نداشتم که به نظرم روزای اول که قراره لانه گزینی انجام بشه مهمه استراحت نسبی 

مورد چهارم روز اول انتقال مجبور به خوردن زرشک پلوو شدم البته سعی کردم زرشک.و.هویجا رو نخورم اما اخرش نشد مرغش هم زعفرونی بود کلا همه نخورها توش بود و.من چون بچه هام پیش مادرشوهرم بودند و.اونا هم خبر ندارن وقتی برگشتم با اینکا غذام.خونه خودم اماده بود اما مجبور شدم بخورم و بسیاررر هم.تند بود ....

مورد پنجم پله هم زیاد بالا پایین کردم به اجبار مجبور شدم برم جای برای نقل و.انتقال سندی که اونجا کلی پله داشت و کلی هم سرپا موندم....

یه جشن هم داشتیم که باز واسه اونم حداقل چندساعت بدون نشستن سرپا بودم البته کار خاصی نکردم اما چندساعت سرپابودن بدبود

در نهایت قسمتم نبود و شاید همه این کارها هم انجام میدادم اما میموند اما اینا کارهای بود که نباید انجام میدادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ان شاءالله ازمایشت مثبت بشه فک کنم جنینت سه روزه بوده زود نبود بی بی زدی

اره سه روزه بودن دیگه توکل بخدا هر چی قسمت باشه دلشو ندارم دوباره بزنم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ببخشید میشه موردهای دیگتم بگی من ۱۵ روز دیگه شایدم زودتر انتقالمه میخوام همه چیزو رعایت کنم لطفا راه ...

ان شالله حتما حتما دوتا پسرا واسه ت میمونن پروانه جان من مطمعنمممممممم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فکر کنم هیدروکسی برای درمان روماتیسم خوبه و برای لانه گزینی جنین اینو نمیدن. نت سرچ کردم درمورد پ ...

دکتر گفت روماتیسم نداری ولی اینو داد بخاطر فاکتوری که بالا بوده بنظرم خودت سرخود نخور. گفتم پریدنزول نمی خواد گفت اون با دکتر مرکزه 

خدایا شکرت
@داداشمممم     سلام سارا جونم خوبی امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بار ...

سلام مامان خانوم عزیزم ممنونتم فدات شم خدا خیرت بده انشالله نی نی رو صحیح و سلامت بغل کنی❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤