2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
ميفهمم عزيزم. حتما بايد بگي كه ميخواي بري براي اينكار؟ اين يه تصميم شخصي بين خودتو همسرته دوستم نذار ...

عزیزم ممنون ازاینکه راهنماییم میکنی.نه به کسی نگفتم فقط مامانم میدونه.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بچه ها من روزای دوازده و سیزده و چهارده بی بی زدم همشون هم بعد نیم ساعت خطش واضح شده احتمال دار ...

مبارکهه عزیزم، عکس بی بی چک از ده دقیقه اول نداری بزاری اینجا؟ البته اگه همش خط دوم رو داره مامان شدی دیگه

و خدایی که در این نزدیکیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا زمانو از دست نده با این وضعیت که متاسفانه یه سری نادان رعایت نمیکنن مطمین باش کرونا حالا ...

اره عزیزم منم میترسم ازاینکه زمانو ازدست بدم الکی تامیام که برم دکتر داخلش نه میارن منم دلم چرکین میشه میگم نه که اوردن خوب نیست برم برای همین نمیرم ولی تصمیمو گرفتم انشاءالله که همین پریودم برم.چون کرونا تمومی نداره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
تخمک‌گشی کردم و فریز شدن ۱۰ تا جنینم. تعیین جنسیت رو اینجا روز انتقال  انجام میدن. دعا کن ...

اینطوری خیلی استرس داره اخه،نمیشد بگید فرش انتقال بدید یا خودتون نخواستید؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما چیکار کردین؟ میخواین دوباره تخمک‌کشی کنین؟

من اگه خدا بخواد مهر میرم دوباره واسه پانکچر

شما از اون پانکچر تا این یکی چه تقویتی های خوردید برای جنین پسر بیشتر؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا میرم ازمایش راستش ب این بی بی چکا دل نبستم دعا کن برام عزیزم 😘😘😘‍ @چیکا1    

منم فردامیرم دعا کنید بی بی دروغ گفته باشه🙏

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وایی عزیزم منتظرت بودم نتونستم تگت کنم امیدوارم اثر امپولت نباشه ومثبت باشی میشه راجب استراحتت حرف ب ...

پروانه جان شما هم فک کنم میگفتی تا روز 14بی بی هات هاله داشتن درسته ؟؟ در همین حد بودن که من عکس گذاشتم ؟؟

برای،شما بعد چند دیقه خط مشخص شد ؟؟رنگش همینجوری بود یا پررنگ تر 

برای من اولش خیلی کم رنگ بود یعنی تست زدم قلبم داشت وایمیستاد بعد یه چند دقیقه همین جوری مثل مال شما پررنگ شد حیف عکسش رو ندارم من همون روز ۱۴ رفتم ازمایش دادم شاید یه کوچولو پر رنگ تر ولی خیالت راحت دیگه بی بی چک روز چهارده که خطا نداره برو ازمایش بده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷