2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046212 بازدید | 684504 پست
سوم گلم

عزیزم هر کار میکردم ریپلای نمیشد... 

نگران نباش عزیزم..... 

استراحت کن..... 

بخواب..... 

پاهات رو بالاتر بذار..... 

همونطوری زنگ بزن مرکز یا دکترت ببین دز پروژسترون رو بیشتر میکنن یا نه..... 

ببین چی میگن..... 

ولی به خودت استرس نده..... 

خیلیامون داشتیم.... 

روز چند انتقالی؟ 

روز 3انتقال احتمالا چیزی نیست..... 

یه کم استراحت کن ببین کم میشه یا بیشتر..... 

اگه دیدی بیشتر میشه به دکترت زنگ بزن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدددی 🤲🤲🤲😢 خدا از دهنت بشنوه گلم

آره عزیزم احتمال داره برا لانه گزینی هم باشه..... 

استراحت کن و به خودت استرس نده..... 

اگه بیشتر نشه یعنی جای نگرانی نیست..... 

من رسما خونریزی داشتم.... 

خون قرمز و روان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش بتا رو عصر میشه داد یا باید ناشتا باشیم

هر تایمی میتونی عزیزم..... 

ناشتایی نمیخواد..... 

فقط با ادرار صبح و غلیظ اونم اوایل که بتا پایینه.... 

وگرنه من سر پسرم شب بی بی گذاشتم سریع دو خط شد..... 

البته با بتای بالای صد هزار.... 

ان شالله دوتا ساک توپولی میبینی الان

عزیزم رفتم یه ساک خوشگل بود با کیسه زرده بود سن بارداریم هم گفت ۴ هفته و ۶ روز بنظرت خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم رفتم یه ساک خوشگل بود با کیسه زرده بود سن بارداریم هم گفت ۴ هفته و ۶ روز بنظرت خوبه؟

مبارکههه عزیزم ایشالا به سلامتی و دلخوش دفعه بعد هم که رفتی قلبش میتپه به امیدخدا

و خدایی که در این نزدیکیست
ساراجون امیدوارم همه چیز خوب بوده باشه و استرست کمتر شده باشه، بیا به ماهم خبر بده چند تا کوچولو داش ...

عزیزم رفتم خداروشکر یه ساک بارداری دید😍😍😍😍

ساک بود با کیسه زرده گفت ۱۲ روز دیگه بیا واسه قلب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم انشالله که خوبن نی نیا به ماهم خبربده  انشالله خوش خبرباشی🤲

عزیزم رفتم شکر خدا یه ساک دید😍😍😍

کیسه زرده هم تشکیل شده بود سن بارداری هم گفت ۴ هفته و ۶ روز😍😍😍

خدا رو شکر عزیزم .به سلامتی .دیگه نگرانیت رو بزار کنار 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ساراجان من مطمعنم که همه چی خوبه و دو سه تا ساک خوشگل و تپلی میبینی عزیزم امیدت خودت و نی نی هات بخ ...

عزیزم رفتم یه ساک دید😍😍😍😍

کیسه زرده هم تشکیل شده بود😍😍

والا بستگی با شرایطت داره مد بودم ریسک نمیکردم....  از دکتر و مرکزت دور بشی.....  شرایط ...

سلام آنا جون من امروز رفتم سونو یدونه ساک دید😍😍😍😍

کیسه زردش هم تشکیل شده بود سن بارداری هم گفت ۴ هفته و ۶ روز خوبه بنظرت؟

واسه دوازده روز دیگه داپلر نوشت برم واسه قلب😍😍

@سارادلارام     عزیزم خدا پشت و پناهت باشه..اومدی خبرمون بده❤❤

عزیزم رفتم نی نیم یکی یدونس😍😍😍

کیسه زرده هم تشکیل شده بود گفت ۴ هفته و ۶ روزی 

۱۲ روز دیگه میرم واسه قلب

عزیزم رفتم خداروشکر یه ساک بارداری دید😍😍😍😍 ساک بود با کیسه زرده گفت ۱۲ روز دیگه بیا واسه قلب

خیلی مبارکهههه ایشالا قلبش رو هم ۱۲ روز دیگه میشنوی و خیالت راحت میشه، برای منم دعا کن

و خدایی که در این نزدیکیست
مبارکههه عزیزم ایشالا به سلامتی و دلخوش دفعه بعد هم که رفتی قلبش میتپه به امیدخدا

الهی آمین

مرسی عزیزم

خیلییی خوشحالم

این حالمو واسه همه منتظرا آرزو میکنم