2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
ساراجون چطوری خوبی عزیزم خداروشکرکه بهتری  من بیصبرانه منتظر سونوگرافیم دکترمن گفت مستثنی این ...

مرسی عزیزمخداروشکر بهترم امروز 

عزیزم بنظر من نرو چون سونوگرافی واژینال خودش گرما ایجاد میکنه خطر داره زیاد انجام بشه کاش سونو گرافیت رو هم دیرتر میرفتی تا قلبش هم تشکیل شده باشه خیالت راحت شه😍😍😍

منم حس می کنم یکی دوبار نبض حس کردم ولی باز گفتم توهم زدم.ان شاالله که خیره 

نی نی هامون دارن بزرگ میشن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شماهم اینطوری میشدین روزای اول؟؟

اره اکثرا این نبض رو حس میکنند

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم بهتری؟! 

خداروشکر بهتر شدم امروز

مرسی عزیزدلم😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزمخداروشکر بهترم امروز  عزیزم بنظر من نرو چون سونوگرافی واژینال خودش گرما ایجاد میکنه ...

عزیزم مگه گرما برا جنین بده؟

من دیروز بعد انتقال موقع برگشت افتاب شدیدی زده بود به رحم و شکمم یعنی بده؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

خانما اگر بعد انتقال افتاب شدید بخوره به شکم برا جنین بده؟ممکنه دور از جون از بین برده باشه جنین هارو

تروخدا بگیر 

خیلی استرس دارمممممم😢

عزیزم مگه گرما برا جنین بده؟ من دیروز بعد انتقال موقع برگشت افتاب شدیدی زده بود به رحم و شکمم یعنی ...

گرما بده عزیزم ولی نه گرمای آفتاب سونو فرق میکنه

من خودم از بعد انتقال زیر پنجره می خوابیدم خونمون هم نورگیره آفتابش شدید بود مشکلی پیش نیومد

به خودت استرس نده

گرما بده عزیزم ولی نه گرمای آفتاب سونو فرق میکنه من خودم از بعد انتقال زیر پنجره می خوابیدم خونمون ...

وای عزیزم راست میگی؟خیلی نگران شدم اخه دیروز افتاب خیلی شدید و سوزان بود منم تقریبا یک ساعت و نیمی همچنان به حم و شکمم میتابید 

خدا کنه اینجور باشه

شما هم دیروز انتقال دادی ؟ پس با همیم

اره عزیزم دیروز انتقال داشتم

انشاالله جفتمون مثبت شیم

چند تا جنین انتقال دادی؟چند روزه بودن؟

وای عزیزم راست میگی؟خیلی نگران شدم اخه دیروز افتاب خیلی شدید و سوزان بود منم تقریبا یک ساعت و نیمی ه ...

آره گلم نگران نباش خدا بخواد بشه میشه به هیچی هم ربط نداره اگه نخواد هم هر کاری کنی نمیشه فقط بسپر بخدا

@haniiijoooon    

عزیزم به نیت شما امروز سوره مریم خوندم الهی چند روز دیگه خبر بارداریتو بدی

واسه نی نی منم دعا کن

آره گلم نگران نباش خدا بخواد بشه میشه به هیچی هم ربط نداره اگه نخواد هم هر کاری کنی نمیشه فقط بسپر ب ...

توکل به خدا

خودت و نی نی هات سفارشی دعام کنید؟

چون نسخه نداشتم گفتم برم بهمن که مریض خودشونم برام تزریق کنن که نکردن حالا باید صبح برم خود بخش ای و ...

آهان بدون نسخه تهیه کردی پس.... 

عزیزم نگران نکن خودت رو حالا اگه تونستی زودتر تزریق کنی فبها اما الکی به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیشب رفتم بیمارستان بهمن پرسیدم‌گفت درسته اسم شرکتشون فرق میکنه ولی فردا قراره برم تزریق روز ۱۷ام دی ...

عزیزم اگه لازم بود حتما زودتر تزریق کنی هر جوری بود میگفتن بری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com