2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من بعد از روز 14 که ازمایش بتام شد 2 ومنفی بود دیگه داروهامو قطع کردم و از فردای ازمایش یعنی 20 مردا ...

عزیزم طبیعیه به هر حال تحت هورمون تراپی بودی ضخامت دیواره بالا رفته و موقع ریزش حجم خونریزی بیشتر شده..... 

البته خوب بعضیا برعکس بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بتا ۲ جواب آزمایش منفی😭😭😭😭

متاسفم عزیزم .انشالله که خدا به دلت صبر بده انتقال چندمت بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت رزیتا جون.قبل اینکه انتقال بدم خیلی امید داشتم .ولی تموم مواردی که باعث مثبت شدن میشد کنسل شد ...

عزیزم بدبه دلت راه نده شایدخدامیخواد بدون دردسر وراحت نی‌نی بهت بده مثبت فکرکن حتماکه نبایدکلی داروداشته باشی که فکرکنی بااینامثبت میشی امیدوتوکلت بخداباشه فدای توبشم 

حالا چراهیسترو کنسل شد؟

عزیزم .فعلا تنها مرکزی که میدونم اسپرم اهدایی میده مرکز مام هست .البته جنین اهدایی هم داره .داخل شهر ...

گفت مشخص نمیشه ولی اونایی که از ابتدای امسال درخواست دادن فعلا هیچ کدوم نوبتشون نرسیده

مرسی رزیتای عزیزم، ایشالله قسمت خودت نیهاد یعنی بنیان،  بنیاد، پایه و اساس

نیلداجون شمالی هستی؟ من همیشه اسمهای کمتر شنیده شده رو توشمالیا دیدم و شنیدم   

خدابرات حفظش کنه عزیزم

عزیزم دی اف آی اسپرم وقتی بالا باشه یعنی دی ان ای اسپرم توش شکست هست و این احتمال مشکل دار بودن اسپر ...

انا جون سلام عزیزم من امروز دهمین روز انتقالمه صبح با لرز از خواب بیدار شدم تو گوگل زدم بعضی ها نوشته بودن از علائم دفع جنینه شما میدونید چرا اینجوری شدم ؟

عزیزم بدبه دلت راه نده شایدخدامیخواد بدون دردسر وراحت نی‌نی بهت بده مثبت فکرکن حتماکه نبایدکلی دارود ...

قربونت برم عزیزم .انشالله که خدا اینبار نا امیدم نمیکنه 

جریان هیسترو از این قراره که من خودم درخواست هیسترو و خراش دادم .دکتر خودم اون روز نبود و دکتر جایگزین ویزیت کرد .سیکل انتقال بلند در نظر گرفت .روز ۴ سیکلم بود گفت روز ۸ عمل میشی ولی خوب حتما خود دکتری که اسمش روی پرونده بود باید عمل می‌کرد. زمانی که کارشناس برای هماهنگی باهاش تماس گرفت گفت که بهش بگو عملت میفته بعد از مصرف استرادیول .یعنی یک ماه دیگه من چندین بار ازشون پرسیدم که مطمئنید گفتن آره حتی با کارشناسی تماس گرفتم که تایید کردن .با چند تا دکتر مشورت کردم که گفتن اصلا زیر بار این عمل نرو چون آندومتر بعد از استرادیول بخواد دستکاری بشه آسیب میبینه ولی من گفتم میرم اگر تونستن توجیه کنن عمل میکنم که باز ویزیتم خورد به همون دکتر قبلی و گفتن که الان خیلی دیره برای عمل و همون ماه پیش باید عمل میشدی .در واقع دکتر اصلی پرونده کوتاهی کرده بود .البته دفعه اولش هم نبود .ببخش طولانی شد عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گفت مشخص نمیشه ولی اونایی که از ابتدای امسال درخواست دادن فعلا هیچ کدوم نوبتشون نرسیده

اگر عجله داری سریعتر اقدام کن چون یه سری مراحل قانونی داره که باید طی بشه

اول

میدونم خیلی سخته .انشالله که معجزه خدا شامل حالت بشه و طبیعی باردار بشی 

قربونت برم عزیزم .انشالله که خدا اینبار نا امیدم نمیکنه  جریان هیسترو از این قراره که من خودم ...

عججججب ! به فال نیک بگیرشایدخواست خدااین بوده که دردسر نکشی انشاالله که مثبت میشی وسختیها کوتاهی وهرچی بوده یادت می‌ره خدابزرگه بسپاربه خودش خواهرجون

بچه ها من ديروز مطب دكترم بودم يه خانم ٤٣ ساله اومده بود از ٨ تا تخمكش ١ دونه جنين براش تشكيل شده بود ديروز با ازمايش مثبت اومده بود مطب😍😍😍😍خواستم بگم هيچ جوره از رحمت خدا نااميد نشيد هيچ جور

خداياشكرت....❤️