2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
نسخه آخره برا همسر من اینطوری نوشته شده بود تو نسخش.....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: ...

اصن dfi چه تاثیری رو بارداری داره اگه بالا باشه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نگار جون عفونتت به چه صورت بود ؟چه داروهایی مصرف کردی ؟

سلام عزیزم

فقط بهم گفت عفونت خیلی شدید

و اگ انتقال بدیم یا حتی طبیعی باردار شی سقط میشه

اسم قرص اصلیرو دقیق یادم نیست اگ ورقش بود اسمشو برات میفرستم ولی اونو داد و مترونیدازول 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فقط بهم گفت عفونت خیلی شدید و اگ انتقال بدیم یا حتی طبیعی باردار شی سقط میشه اسم قرص ا ...

سلام گلم .ممنونم .باز خدا رو شکر که متوجه شد و با دارو درمان شد .انشالله که انتقالت هم مثبت میشه .کدوم دکتر انتقال داد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

من بعد از روز 14 که ازمایش بتام شد 2 ومنفی بود دیگه داروهامو قطع کردم و از فردای ازمایش یعنی 20 مرداد خونریزیم شروع شد اونم شدیدددددد و وحشتناک و ده یازده روز طول کشید حتی بعداز زایمانام  هم اینقد من خونریزی نداشتم چون هم حجمش زیادددد بود و هم روزاش زیاد همیشه پریودام نهایت پنج روزه که دوسه روز اول خونریزیم زیاده و بعد کم میشه اما اینبار ده یازده روز شدیدددددد خونریزی  داشتم و بعد هم که پاکشدم الان 3،4 روزه پاک شدم که امروز  دوباره لک دارم لک قهوه ای،یعنی الان دوباره میخوام پریود شم؟ کسی بوده اینطور شده باشه من به مرکز زنگ زدم جواب ندادن خیلی نگرانم یعنی فقط سه 4 روز من پاک بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بعد از روز 14 که ازمایش بتام شد 2 ومنفی بود دیگه داروهامو قطع کردم و از فردای ازمایش یعنی 20 مردا ...

@زینبی_بابا    

عزیزم شما میدونید من چرا اینطوری شدم؟ یعنی طبیعیه و به خاطر داروهاس یا نه؟الان من 16 دوره میشم بعد از انتقال متفیم و لک بینی دارم،یعنی میخوام پریود بشم؟ و اگه بشم طبیعیه؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@آلیسوم    

عزیزدلم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

لطفا برام دعا کن دو هفته دیگه میرم سونو قلب

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چشم زنگ میزنم می پرسم ...........جددددی؟؟ یعنی امکانش هس انتقال ندن خوب اگه اینجوریه چرا برا من استر ...

آره خب اینم حرفی 

فکر کنم من زیادی حساس شدم، اگر این جور بود میگفت، پس شما بع محض مثبت شدن آزمایش تیروئید بده 

آره خب اینم حرفی  فکر کنم من زیادی حساس شدم، اگر این جور بود میگفت، پس شما بع محض مثبت شدن آزم ...

عزیزم من شیافمو یکی اضافه کردم الان شده روزی دوتا 

عزیزم دیگه مشکلی نیست نه؟

شیاف اضافه کردم ضرر که نداره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍