2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم من خودم دیدم که کلا مواد پی ار پی بود😭😭😭 ابن همه هزینه اخرشم بیرون ریخت ممنون از را ...

عزیزم 

حتی اگر مواد پی ار پی بوده باشه در  رحم رو که نمیشه بست هیچی بیرون نیاد.

شما حالت  رابطه با همسر رو هم در نظر بگیری مایع بعد مدتی خارج میشه ولی بارداری اتفاق می افته

گفتم حتی آی یو آی هم دقیقا همین اتفاق می افته

اینم همون حالت رو داره مهم اثرش هست که ان شاء الله خیره و نتیجه میگیری

مثبت فکر کن و اصلا نگران نباش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستان میشه من رو راهنمایی کنید. من ماه قبل هیسترو شدم بعد از دکتر پرسیدم قبل از میکرو می خوام طبیع ...

نه عزیزم بعید میدونم همچین چیزی درست باشه..... 

من یادمه برا من با اینکه لاپراهیسترو بود گفتن از ماه بعدش میتونم برم تو سیکل..... 

هیسترو خالیم اکثرا ماه بعدش میرفتن تو سیکل..... 

مگر اینکه کار خاصی تو هیسترو کرده باشن و دکتر منحصرا به شخص خاصی بگه که باید زمان بگذره و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما من الان پی ار پی رحم شدم چند ثانیه بعد از دراوردن اسپکلوم مایع بیرون ریخت طبیعیه؟تروخدا ...

عزیزم من تجربه پی آر پی ندارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     سلام عزیزجان خوبی کوچولوهاخوبن  وقتی من میام تاپیک شمانیستی شمامیای ...

سلام عزیز دلم..... 

خوشبختانه چند روزه فرصت میکنم بیام..... 

انشالله که لایق باشم هر روز بتونم سر بزنم..... 

عزیزم فکر کنم همون روز یا نهایت یه روز قبل..... 

نه عزیزم بعید میدونم همچین چیزی درست باشه.....  من یادمه برا من با اینکه لاپراهیسترو بود گفتن ...

ممنون آنا جون 

من سپتوم داشتم ولي اصلا بهم نگفتن تا سه ماه نبايد اقدام كنم.البته نميدونم چرا اين ماه تخمك گذاري نذاشتم و فكر كنم داروها سيكلم رو بهم زده

من شهر غریب دور از خانوادمم  همسر منم پنج صبح میره هشت شب میاد  ولی بیچاره خونه تمیز میک ...

عزیزم من یه سوال خیلی مهم دارم شماره سرم اینترالیپید زدی من باید تکرارش کنم نسخه ندارم فردا مطب هم تعطیله دوزش رو نمیدونم 

چقدر باید تزریق کنم واینکه حتما باید برم بهمن یا تو محله خودمون میتونم برم درمانگاه بزنم 

اگه کس دیگه هم میدونه خواهشا میشه جواب منو بدید

@زینبی -بابا

@تورک-آنا

نه عزیزم مثلا اگه رنج آزمایشگاه ۵ بود دکتر من زیر دو رو اوکی میدونست برای قبل انتقال.....  برا ...

خداروشکر شمام زود فهمیدی منم شکرخدا زود فهمیدم و دارم دارم میخورم که ایشالا کنترل بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم در کل خوبه اما زیر ۲ بود بهترم میشد..... 

بله درسته کاش کمتر بود آره دکترم گفت مرزه باید با دارو کنترل بشه که بیشتر نشه ممنون گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏