2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی احتیاج نیست تکرار کنی بتارو دوهفته دیگه دیر نیست؟؟احتمالا اون موقع قلبم داره انشالله

نمی دونم عزیزم زنگ زدم مرکز از بس خوشحاد بودم یادم رفت بپرسم😂😂😂

اونم چیزی نگفت فقط گفت دو هفته دیگه بیا سونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم فکر نکنم نیاز باشه تکرار کنی اخه بتات ماشالله خوبه واسه من ۱۰۵۹ بود دکتر گفت احتیاج به تکرار ن ...

مرسی گلم

عزیزم شما روز چند انتقالت ازمایش دادی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدارو هزار بار شکر عزیزم .‌مواظب خودت و نی نیای نازت باش . انشالله این ۹ ماهو بسلامت طی کنین

مرسی گلم چشم

دعا کن برام

مبارک باشه عزیزم انشالله صحیح وسلامت وبغلشون کنی،منم دعا کن حنا. اسممه دعا کن اینبار انتقام مثبت باش ...

مرسی گلم

چشم حنا خانوم😘

مبارک باشه عزیزم انشاالله ب سلامتی بیاد بغلت برای منم دعا کن

چشم عزیزم اگه دوست داشتی اسمتو بگو نذر کردم برای ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم

سارا مرکزت کجا بود ؟ بار اول بود ؟

رویان میرم گلی

نه بار سوم