2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکا جون باور کن ما هم همین هستیم، منم به خاطر درمان ناباروری کارم رو ول کردم ، هر روز هم افسرده تر ...

الهي فدات بشم كاش اين روزا فقط بگذره هممون به يه ارامشي برسيم قبلا زندگيامون با همه فراز و نشيب هايي كه داشت يكم دل خوش چاشنيش بود الان همونم كسي نداره

خداياشكرت....❤️ 
خیلی سخته ادم کلافه میشه همش تو خونه کاش حداقل بری چند روز خونه مامانت اینا بمونی چون مامان باباها ...

٦ ساعت باهاشون فاصله دارم دكتر اجازه سفر نميده. ادم تازه ميفهمه غربت خيلي سخته واقعا

خداياشكرت....❤️ 
الهي فدات بشم كاش اين روزا فقط بگذره هممون به يه ارامشي برسيم قبلا زندگيامون با همه فراز و نشيب هايي ...

بله فدات شم، امیدوارم این روزهای سخت خیلی زود بگذره، شما به این فکر کن فسقلی هات به دنیا میان، برات دیگه هیچ وقتی نمیمونه😍

مرسی. میخواستم مراحل آی وی اف رو بدونم و اینکه، من ذخیره ی تخمدان خیلی کمه، 0.2 هست، امید به بارداری ...

عزیزم اگر مشکل همسر نداری که حتی امکان داره طبیعی باردار شی، اگر هم مشکل از طرف همسر داری یا با توجه به ذخیره ات نمیخوای زمان بگذره وارد سیکل شو سریعتر، اگر خدا بخواد یا یک تخمک و جنین خوب هم میشه باردار شد

مرسی. میخواستم مراحل آی وی اف رو بدونم و اینکه، من ذخیره ی تخمدان خیلی کمه، 0.2 هست، امید به بارداری ...

الان هم اکثرا میکرو اینجکشن میکنند، یک دوره دارو میگیری میری تخمک کشی یا همون پانکچر، همون روز تخمک کشی هم معمولا از همسر اسپرم میگیرند، بعد ان شالله جنین های عالی تشکیل میشه برات و بنا به صلاحدید پزشک یا چند روز بعد یا چند ماه بعد انتقال میدی

اگر پزشک صلاح بدونه که بدنت اماده نیست جنین هات فریز میشن، بعد دو یا سه ماه معمولا دوباره وارد سیکل میشی و ان شالله انتقال میدی

مراحل آی وی اف که هرکس بستگی به دکترش داره 

پانکچر و تخمک کشی بعد یا فرش انتقال میدن یا فریز میکنند برای چندماه بعد

شانس بارداری که صد در صد داری چرا نداشته باشی

ولی ذخیرتون برای پانکچر کمه و ممکنه جنین کم تشکیل بشه ولی ممکن هم هست انشاالله با همون دو سه تا جنین مادر بشی

اگه همسرت و لوله هات مشکلی نداره برای شما تقویت و اقدام طبیعی بهتر جواب میده

خواستی پانکچر هم کنی از دوماه قبل حسابی تقویتی و ویتامی هارو بخور که تخمکات پوچ نباشن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الان هم اکثرا میکرو اینجکشن میکنند، یک دوره دارو میگیری میری تخمک کشی یا همون پانکچر، همون روز تخمک ...

برای شروع سیکل های ای وی اف و میکرو معمولا باید روز اول تا سوم پریودی مراجعه کنی

البته اگر تا به حال مراجعه نداشتی میتونی قبلش بری که هم اگر ازمایشی لازم هست انجام بدی و هم اگر دکترت صلاح دونست تقویتی مصرف کنی

عزیزم اول  از اینکه به یه مرکز ناباروری مراجعه میکنید با همسرتون تشکیل پرونده داده میشه براتون بعد هم خودتون پیش دکتر زنان ویزیت میشید و همسرتونم پیش دکتر مردان  ویزیت میشن و از همسرتون اولین مرحله آز اسپرم گرفته میشه خودتون هرچی عکس آزمایش سونو و غیره که تازه و جدید انجام دادید با خودتون ببرید و اونا آزمایشات و کارهای بعدی رو براتون مینویسن که انجام بدید و جلسه بعد بیاید برای ویزیت بعد اگه همسرتونم مشکل اسپرم داشته باشن یا با دارو حل میشه یا عمل و اگرم خدای نکرده حل نشه همون اول دستور میکرو اینارو میدن  وخودتونم اگه مشکلی نباشه ایشالا بعد دیگه کم کم وارد سیکل پانکچر یا همون تخمک کشی میشید و دارو دریافت میکنید روزی که خودتون اتاق عمل میرید برا تخمک کشی همسرتون نمونه اسپرم میدن بعد  وقتی خودتون از اتاق عمل بیاید بیرون معلوم میشه چندتا تخمک داشتید و یکی دو روز بعد از تخمک کشی بهتون خبر میدن که چندتا جنین براتون تشکیل شده و اگه مشکلی نداشته باشید و هایپر نشید براتون انتقال میدن اگرم خدای نکرده مشکلی چیزی باشه جنین ها فریز میشن و میمونه برا وقتی که دکتر تشخیص بده که میتونید جنین رو انتقال بدید  وانشالله بی بی مثبت میبینید و اینکه نگران نباش خیلی ها با ذخیره پایین باردار شدن و حتی شده با یک جنین نگران نباش مثبت فکر کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره خدا کنه نمی دونم چرا همش میترسم منفی بشه عزیزم شما خودتو وزن کردی؟ من نسبت به قبل انتقالم وزنم ...

اره عزیزم منم یه کیلو و نیم کم شدم

منم یه لحظه شادم به خاطر بی بی مثبت یه لحظه میگم حالا بی بی که قابل اعتماد نیست