2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
چیزی نگفت عزیزم  منم فراموش کردم اصلا بپرسم دکتر یه جوری بود اصلا نمیشد باهاش حرف زد

عزیزم معمولا وقتی نمیگن پس یعنی خداروشکر جذب شده، منم بار اخر که رفتم دکتر چیزی درمورد هماتوم نگفت بعدش از ماما پرسیدم گفت عزیزم حتما چیزی نبوده وندیده که نگفته

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اسم انگلیسیش چیه که جلو طول سرویکس رو مینویسه؟

نمیدونم والا واسه منکه فارسی نوشته همه رو

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا وقتی نمیگن پس یعنی خداروشکر جذب شده، منم بار اخر که رفتم دکتر چیزی درمورد هماتوم نگفت ب ...

انشالله که جذب شده 

میگم تاریخ زایمان شما رو کی زدن ؟

الان چند هفته ای؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیدونم والا واسه منکه فارسی نوشته همه رو

چه خوب واسه من فارسی نیست سر در نیاوردم ازش فقط ان تی رو فهمیدم  

انشالله که جذب شده  میگم تاریخ زایمان شما رو کی زدن ؟ الان چند هفته ای؟

ایشالله که جذب شده

من امروز دکتر گفت ۱۳هفته وچهارروزه هستم

والا تو سونو ان تی یکماه جلوتر زده 😅😅فکر کنم ده ماهگی باید زایمان کنم خخخ 

چه خوب واسه من فارسی نیست سر در نیاوردم ازش فقط ان تی رو فهمیدم    

عکسشو میتونی بفرستی اینجا

ایشالله که جذب شده من امروز دکتر گفت ۱۳هفته وچهارروزه هستم والا تو سونو ان تی یکماه جلوتر زده 😅😅 ...

سه روز از من جلوتر هستین 

انشاالله دوقلوهات به سلامتی بیان بغلت عزیزم

سه روز از من جلوتر هستین  انشاالله دوقلوهات به سلامتی بیان بغلت عزیزم

مرسی عزیزم همچنین واسه شما ایشالله😍😍

سلام به روی ماهت، ای جووون دلم مبارکه عزیزم،ایشالله به سلامتی بغلش کنی پسر خوشگلتو، پسر شمام پس دوست ...

فداتشم عزیزم شما دیگه نهایت تا یه هفته دیگه احساس میکنی من چهار هفته دیگه عزیزم قدش ۱۶ سانت وزنش ۲۵۰ گرم طول سرویکس ۳۸.گل پسر تو چطور؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنونم دو سه ماهه فعمیدم ام اس دارم.برای همین از همه کساییکه منتظر بچه ان خواهش میکنم غصه نخورین من ...

الهی که خدا بهت سلامتی بده ،کاش بتونم ازین به بعد یکم خود دار باشم

چقدر حرفات قشنگ بود حداقل برا منی که مدتهاست نه میدونم رو زمینم نه تو آسمون سرم پر از سواله لحظه ای نیست که درست حسابی به خودم فکر کنم

یه وقتایی تو آینه نگاه میکنم میگم کجا رفت اون شادابی چهره ت چی شد اون خنده ای که همیشه ته چشمام برق میزد

دوس ندارم بعدها حسرت روزای جوونیم رو بخورم دارم سعی میکنم که خوب زندگی کنم اما مگه میشه کوتاه اومد مگه میشه ندویید دنبال این وروجک 

الان از بیرون اومدم سر راه سیسمونی فروشی بود رفتم تو دلم ضعف رفت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اول اروم بعدش تند عزيزم

چیکا جون شما برا هماتومت چ دارویی استفاده کردی ک جذب شد 

میگم نکنه داروهام کمع ک هی دارع بزرگ تر میشه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سه روز از من جلوتر هستین  انشاالله دوقلوهات به سلامتی بیان بغلت عزیزم

چرا عکسی که گذاشتی پاک شد؟

الهی که خدا بهت سلامتی بده  چقدر حرفات قشنگ بود حداقل برا منی که مدتهاست نه میدونم رو زمینم نه ...

اگر خدا آرزویی را در دلت انداخت،
بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است.

یه روزی به همین زودی ها شما هم مشتری سیسمونی فروشی میشین😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست