2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
دوستان به دکترم پیامک دادم که ۴۰۰۰ انوکسا کمه با انعقادی جهش سه نوشتین...نوشته برام فرگمین ۵۰۰۰ بخر ...

فرقی نمیکنه من تو این سیکل چون گفتن انوکساپارین کمیاب شده فرگمین بخر

۱۵ تاشو با بیمه خریدم ۴۵۰ تومن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
[QUOTE=204331405]سونو واژینال شدی؟[/QUO بله دوستم

نگران نباش

توکل به خدا کن

کی دوباره میری برای سونو مجدد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

مباااااااااااارکه عزیزم  ان شاالله بسلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم،با این خون ریزی نمی دونم،نی نی هم انشاءالله که حالش خوبه، ممنون خیالمو راحت کردی، خوب اس ...

ممنون از راهنمایت برای من اگه خدا بخواد تاریخ زایمانم رو ۸ اسفند زده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مباااااااااااارکه عزیزم   ان شاالله بسلامتی تا اخر

مرسی عزیزدلم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فرقی نمیکنه من تو این سیکل چون گفتن انوکساپارین کمیاب شده فرگمین بخر ۱۵ تاشو با بیمه خریدم ۴۵۰ تومن

عزیز دلم فرگمین و هم هر ۲۴ ساعت تزریق میکنی؟؟؟؟ و فرگمین دوزش چند مال شما انوکسای که تزریق میکردین چند بود؟؟؟

بی بی چکهای من از چپ به راست، دوتای چپی مال یک روز هستن.

پررنگ تر شدن که عزیزم  . روز چندتونه؟ ان شاالله به سلامتی بری تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیز دلم فرگمین و هم هر ۲۴ ساعت تزریق میکنی؟؟؟؟ و فرگمین دوزش چند مال شما انوکسای که تزریق میکردین چ ...

ببین انوکسا دو مدل داره یه دونه دوزش ۴۰۰۰ هست یه دونه ۶۰۰۰

فرگمین مابین این دوتاست و دوزش ۵۰۰۰ هست 

بله هر ۲۴ ساعت تزریق میشه

من قبلش انوکسا نداشتم آسپرین داشتم که فرگمین بهش اضافه شد

اینا همشون ضد انعقادن

به پزشکت اعتماد کن❤❤

سلام به همه عمل هیستروسکوپی انجام دادم برای خراش آندومتربعد از اون وارد سیکل انتقال شدم،پزشکم برگه ...

منم هیسترو کردم ولی ی ماه ب تاخیر افتاده انتقالم. ولی تا جایی ک اینجا از دوستان شنیدم با ی ماه تاثیرش از بین نمیره

منم هیسترو کردم ولی ی ماه ب تاخیر افتاده انتقالم. ولی تا جایی ک اینجا از دوستان شنیدم با ی ماه تاثیر ...

عزیزم برا چی هیسترو کرده بودی

فقط خراش؟