2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
سلام گلم خوبی؟ تا خوابیدم خوبم، میرم دستشویی همش خون می ریزه و لخته، با منشیش تماس گرفتم، گفت تعطیلی ...

نگران نباش عزیزم شاید لخته پشت جفت بوده اومده اون دفعه که من خونریزی کردم دکتر گفت لخته پشت جفت بوده اومده یه کم دیگه هم هست بیاد بهتره 

دوفاستون هم سه تا بخور 

نشاسته هم خیلی خوبه بخور 

غذا هم ماکارونی این چیزا بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اینو دکتر جهان پور نوشته: واکسن حاوی اجزای ویروس یا ویروس کشته شده است و به همین دلیل پس از تزریق ب ...

راست میگی؟ من خیلی استرسیم🤦‍♀️ هنوز هیچی نشده نگران این جوجه ام فقط 

خیالم راحتتر شد دوستم💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تو گروه واتساپ فرستادم میگن هاله را میبینن عکس از گالری نمیاد باید با دوربین گرفت تار میشه

مبارک باشه عزیزم

روز چندم انتقالی؟

بعد انتقال استراحت داشتی یا نه؟

الهی که نینی هاتو سالم بغلت بگیری

نگران نباش عزیزم شاید لخته پشت جفت بوده اومده اون دفعه که من خونریزی کردم دکتر گفت لخته پشت جفت بوده ...

ممنون عزیزم  رفتم دکتر گفت لخته پشت جفت خیلی کوچکه، نمی دونم چرا انقدر لخته های بزرگ بزرگ دفع کردم، دوفاستون اون سری سه تا داشتم، می خوردم سرگیجه شدید می گرفتم، چون دوزش زیاد بود دکتر گفت 2 تا بخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم خوبی؟ تا خوابیدم خوبم، میرم دستشویی همش خون می ریزه و لخته، با منشیش تماس گرفتم، گفت تعطیلی ...

راستی تاریخ پریودت نیست ؟

من خیلی ها رو دیدم که توی بارداری موقع پریودشون دوباره خونریزی میکردن 

مخصوصا نی نی پسر بیشتر اینجوریه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم وکترتون کیه؟ مرکزتون کجاست؟فاطمیه یا امید؟ پی ار پی هزینش چقد شد و دردش به چه حد بود؟ منم ب ...

دکترم پیله وری، امید انجام دادم، پی ار پی درد نداره، هزینش با آزمایشگاه ۴۰۰ شد، ایشالا هممون مثبت بشیم 

ای جان مرسی از راهنماییت میخرمش الهی که ۹ شهریور خوش خبر بیای عزیزم م روز چندمت میشه

ممنون عزیزم، همچنین شما،خوبه که تاریخ انتقالمون تقریبا با همه،خودمم نمیدونم روز چندم میشه.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

بچه ها من قبلا انوکسا ۶۰۰۰ میزدم،الان که نیست،دکتر برام هپارین تجویز کرده،هر ۱۲ ساعت یه دونه،حالا از روزی که میزنم خیلی ببخشید از بینی من یه کم در طول روز خون میاد،بنظر خودم اومد که خونم خیلی رقیق شده،حالا سوالم اینه واسه بارداری و رحم مشکلی پیش نمیاره?واقعا نیاز به کمکتون دارم،ممنون میشم اگه چیزی میدونید بگید.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
ممنونم عزیزم. حتما میگیرم. دفعه قبل که رفتیم دکتر از بس داروها رو خودم مطالعه کرده بودم و هی به دکتر ...

😄😄👍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
استراحت میکردم ولی نه اینکه همش خوابیده باشم روز۹هستم

مبارکه عزیزم منم ی هاله میبینم 😍

ی سوال بپرسم..شما تا چند روز بعد از انتقال یزد موندین؟چ کارهایی کردین ؟چ داروهایی؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
راستی تاریخ پریودت نیست ؟ من خیلی ها رو دیدم که توی بارداری موقع پریودشون دوباره خونریزی میکردن&nbs ...

نمی دونم، من چون پلی کیستیکم پریودیام بهم ریخته بود، فقط با ال دی منظم بودم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست