2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
 دوستان من امروز روز هفت سیکلم و از ۶ روز پیش سیکل پانکچر رو شروع کردم. امروز رفتم سونو، متاسفا ...

من ذخیره تخمکم ۱.۶ بود منم تو سونو هام ۴ تا فولیکول بود و روز پانکچر ۳ تا تخمک ازم گرفتن سه تاشم جنین شد

نگران نباش ان شا الله هر سه تاش براتون جنین میشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنون هانی جون. خدا خودش کمکم کنه. اونقدر از شنیدنش ناراحتم هیچ کاری نمیتونم بکنم😔 این سیکل تنها ش ...

عزیزم واقعا من ب این نتیجه رسیدم که تعداد مهم نیست کیفیته که مهمه توکلت بخدا باشه واقعا اونه که باید برامون بخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت چشم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم. من سونوی روز ۷ که رفتم بهم گفت ۶ ۷ تا تخمک دارم بعد روز پان ...

عزیزم من روز هفتمم ۴ تا فولیکول داشتم دوباره دکترطرازی برام دارو نوشتن بهشون گفتم ممکنه تعدادشون بیشتر بشه گفتن نه فقط سایزشون بزرگتر میشه ک  روز پانکچرم فقط سه تا تخمک ازم گرفتن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم من روز هفتمم ۴ تا فولیکول داشتم دوباره دکترطرازی برام دارو نوشتن بهشون گفتم ممکنه تعدادشون بیش ...

طرازی رو ول کن اونا هیچی حالیشون نیست منم ابن سینا بهم گفتن ۶ تا دارم بعد فقط سه تا ازم گرفتن. انشالله اینسری دوز داروهاتو تغییر میده دکتر انصاری و کلی تخمک داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون هانی جون. خدا خودش کمکم کنه. اونقدر از شنیدنش ناراحتم هیچ کاری نمیتونم بکنم😔 این سیکل تنها ش ...

عزیزم نگران نباش، منم تو سیکل پانکچر تا روز اخر فقط چهار تا فولیکول داشتم، ولی هفت تا تخمک شد، اصلا حساب کتاب نداره، بعد هم دکتر جنین شناس تشخیص میده که جنین قابلیت بلاست رو داره یا نه

طرازی رو ول کن اونا هیچی حالیشون نیست منم ابن سینا بهم گفتن ۶ تا دارم بعد فقط سه تا ازم گرفتن. انشال ...

ممنونم عزیزم

واقعا طرازی خوب نیست؟دوستم بنده خدا چند روز دیگه باهاش انتقال داره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
 دوستان من امروز روز هفت سیکلم و از ۶ روز پیش سیکل پانکچر رو شروع کردم. امروز رفتم سونو، متاسفا ...

عزیزم.بیشتر میشه.حالا که میانه راه هستی اصلا غصه نخور .نتیجه کار رو بسپار بخدا.

خیلی بودن با دو سه تا باردار شدن

😉

ممنونم عزیزم واقعا طرازی خوب نیست؟دوستم بنده خدا چند روز دیگه باهاش انتقال داره

من که راضی نبودم ولی خب خیلیا هم پیششون مامان شدن. کلا من دیگه از مراکز خوشم نمیاد اصلا وقت برات نمیذارن. بعد ایشون یا نیستن یا ماماش میخواد ادمو بخوره و یه دکتر بسیار بی دقت برای من بود که هیچ چیزی رو در نظر نگرفت‌. والا من اینجا هر کسی رو میبینم بار دو سوم باهاشون شاید مثبت شده باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@رزقرمزرنگ     سلام خوبی مامانی  عزیزم من دیروز ساعت 10:30انتقال دادم امپول اچ سی ...

سلام عزیزم به سلامتی اره عزیزم ببین فردا بعد ظهر بزن من از پرستار پرسیدم اینجوری گفت خود روز انتقال میشه اولین روز 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من که راضی نبودم ولی خب خیلیا هم پیششون مامان شدن. کلا من دیگه از مراکز خوشم نمیاد اصلا وقت برات نمی ...

دقیقا نمیدونم  منشیشه ماماشه  بشدت بد اخلاقه انگار دعوا داره با آدم

منم راضی نبودم روز پانکچرم ک نیومدن روز انتقالمم ک یکم دیر کردم رفته بود...دیر کردنم هم بخاطر این بود ک تازه ساعت ۷ و نیم صبح بهم گفتن بیا برا انتقال ک تا رسیدیم رفته بود

خلاصه منم ازشون راضی نبودم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏