2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست
خانمای عزیزمن مزه دهنم عوض شده یه جورابی انگار تلخه یا مزه فلز میده شاید کسی اینطور بوده؟؟

شما بی بی نزدین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوروز قبل از تحمل کشی باید تست بدید برای عمل میخوان انشالله تااونموقع منفی میشی خودت تست دادی ...

برای قبل از عمل تست دادم. اما من خوبم. چطور ممکنه کرونا باشه😭 ۱۰ میلیون گونال اف زدم. بجز هزینه. اینهمه عوارض. چرا باید سیکل رو‌کنسل کنن😭😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
برای قبل از عمل تست دادم. اما من خوبم. چطور ممکنه کرونا باشه😭 ۱۰ میلیون گونال اف زدم. بجز هزینه. ای ...

چندروز مونده تا عملتون

به نظرم یباردیگه تست بده شاید اشتباه شده

دوستان من امروز روز هفت سیکلم و از ۶ روز پیش سیکل پانکچر رو شروع کردم. امروز رفتم سونو، متاسفانه فقط سه تا فولیکول داشتم😭😭 با اینکه از روز دوم پرگووریس ۲۲۵ واحد تزریق میکنم.  حالا دکتر گفته جمعه مجدد برم سونو شاید تغییر کرده باشه و چندتا بیشتر بشه. ولی گفت این تعداد اگه موفقیت آمیز باشه و جنین بشه ، جنین رو بلاست نمیکنند چون تعدادش کمه.

امیدی هست تا دو روز دیگه تعداد فولیکول زیاد بشه؟؟ 😭😭

تو دلم خیلی غصه است😭😭

بچه هااا کی بود ک بعد انتقال جنین کرونا گرفت؟؟؟؟؟من احساس میکنم ک کرونا گرفتم 😭😭😭😭🤕🤕🤕😢😢🙆🙆🙆🙆شنبه انتقال دارم..میترسم خیلییی..دعا کنید ترو خداا..کلی هزینه دارو و مسافرت و جا و....اینا دادم اگه کنسل بشه 😟😟🤕🤕!!!!!!

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
 دوستان من امروز روز هفت سیکلم و از ۶ روز پیش سیکلدمانکچر رو شروع کردم. امروز رفتم سونو، متاسفا ...

عزیزم نگران نباش احتمالش هست یکی دوتا دیگه اضافه بشه ب نظرم برای شما که ذخیرتون پایینه واسه روز هفتم سه تا هم خوبه من روز هفتم 6تا داشتم موقع تخمک کشی 8تا شده بود یکی از دوستامم که خیلی ذخیره پایینی داشت روز شش و هفتش با کلی امپول هیچی نداشت ولی روز تخمک کشی دو تا تخمک ازش گرفتن که دو تا جنین شد براش امیدوار باش 😘

دوستان من امروز روز هفت سیکلم و از ۶ روز پیش سیکل پانکچر رو شروع کردم. امروز رفتم سونو، متاسفا ...

سلام عزیزم نمیخوام الکی بهت امید بدم ولی اصلا ناراحت نباش رفته بودم مطب دکترم یه خانومی با دوستش اومده بودن دوستش ۲۰ تا تخمک داشته اون یکی دوتا و کلی ناراحت بوده که چرا من فقط دوتا داشتمو شاکی ولی همون دوتا براش جنین شده بودن و انتقال داده بود و با جواب آز مثبت اومده بود سنش هم ۴۰ بود. اینجا ندا جون هم دوتا تخمک داشته کلا و شکر خدد الان گل پسرشو بارداره. اصلا نگران نباش اگه زبونم لال بیشترم نشد استرس نگیرت اگه خدا بخواد با همون سه تا دو قلو باردار میشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نگران نباش احتمالش هست یکی دوتا دیگه اضافه بشه ب نظرم برای شما که ذخیرتون پایینه واسه روز هفتم ...

ممنون هانی جون. خدا خودش کمکم کنه. اونقدر از شنیدنش ناراحتم هیچ کاری نمیتونم بکنم😔

این سیکل تنها شانس منه، دیگه نمیتونم تکرار کنم😭

بچه هااا کی بود ک بعد انتقال جنین کرونا گرفت؟؟؟؟؟من احساس میکنم ک کرونا گرفتم 😭😭😭😭🤕🤕🤕😢😢🙆🙆 ...

علائمت چیه؟؟ 

منم امپول پرژسترونو شروع کردم سردرد و بدن درد گرفتم فک کردم کرونا دارم ولی تستم منفی شد 

بچه هااا کی بود ک بعد انتقال جنین کرونا گرفت؟؟؟؟؟من احساس میکنم ک کرونا گرفتم 😭😭😭😭🤕🤕🤕😢😢🙆🙆 ...

نگران نباش تمنا جونم‌. قبلش تست میگیرن ازت یا نه؟ اون کاربر انتقال داده بود بعدش گرفت و رفت بیمارستان و شکر خدا مثبت شد 

ممنون سارا جون از پیامت. واقعا این روزها به دعاتون محتاجم.

قربونت چشم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم. من سونوی روز ۷ که رفتم بهم گفت ۶ ۷ تا تخمک دارم بعد روز پانکچر ۱۲ ازم گرفتن. نگران نباش استرس خودش سمه.